Ben jij het zat om single te zijn en wil je graag huisje boompje beestje met een fijne partner? Maar heb jij de ware nog steeds niet ontmoet en weet je ook niet zo goed waar je moet beginnen om deze te vinden? Wij hebben de oplossing: kom speeddaten in Eindhoven! Denk je nu, ja hartstikke leuk maar ik woon totaal niet in de buurt van Eindhoven? Geen zorgen! Ook elders in het land kan je met ons speeddaten, wij organiseren namelijk door het hele land de leukste en gezelligste speeddate events!

Speeddaten, wat is het en hoe werkt het?

Een avondje speeddaten, wat houdt dat precies in? Waar je met traditioneel daten maar 1 andere single op een avond ontmoet, ontmoet je met ons 15 tot 20 andere singles op een avond. Het woord speeddaten verklapt het eigenlijk al, je gaat een avondje snel daten met meerdere singles. Met iedere single die op de speeddate avond aanwezig is heb je een kort gesprekje van een paar minuten. Wanneer de tijd om is schuiven de mannen een plekje door en begin je aan de volgende date.

De eerste indruk van iemand is de belangrijkste. In de meeste gevallen weet je binnen een paar minuten of je een klik voelt met iemand. Daarom is speeddaten ook zo succesvol en doeltreffend. Je verdoet namelijk geen tijd meer aan een date waarvan je binnen een paar minuten al weet dat het hem niet gaat worden. Er wordt binnen no time weer doorgeschoven en dan kan je ontdekken of je met de volgende date misschien wel die klik voelt. Op je speeddate kaart houd je bij wat je van de dates vond. Dit doe je door simpelweg ‘ja’ of ‘nee’ aan te kruisen. Aan het einde van de avond bekijken wij de speeddate kaarten van alle singles en zien we of er matches zijn. Wanneer jij een match hebt gevonden ontvang je van ons de gegevens van jouw match in alle privacy.

Boek jouw speeddate event

Twijfel je nog om mee te doen? Niet nodig! De kans op het vinden van een match is bij ons 90%, zeer groot dus! En je zal sowieso een gezellige avond hebben, daar zorgen wij wel voor. Via onze website kan je in onze agenda een speeddate event in Eindhoven uitkiezen. Ga ervoor en vind een leuke match die goed bij jou past.

 

https://speeddatenineindhoven.nl/