Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

Boek een kampeerplek op deze camping in de omgeving van Dresden

Wil jij graag met je gezin op vakantie en ben je op zoek naar een fijne camping in de omgeving van Dresden, in Tsjechië? Boek dan een verblijf op Camping de Regenboog. Deze camping beschikt over ruime parkeerplekken met alle nodige faciliteiten en voorzieningen om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Gedurende het hoogseizoen geniet jong en oud hiervan een uitstekend recreatieprogramma en in de omgeving van de Camping nabij Dresden is enorm veel te ontdekken en ondernemen. Met een speeltuin, tafeltennistafel, beachvolleybalveld, voetbalveld en kampvuurplek hoeft niemand zich hier te vervelen en is er altijd wel iets leuks te doen. Haal ’s ochtends een broodje bij de bakker, die zich op slechts 50 meter afstand bevindt en maak vervolgens een uitstapje naar een van de prachtige bezienswaardigheden in de omgeving van de camping nabij Dresden.

Ontspannen in een prachtige omgeving met diverse mogelijkheden

Ben je meer van het tot rust komen en ontspannen en wil je iets minder actief zijn gedurende jouw vakantie met het gezin? Dan is er natuurlijk ook genoeg te beleven in de omgeving van Dresden. Plan bijvoorbeeld een dagje naar het buitenzwembad dat op vijftien minuten rijden ligt of geniet van een meer waar je heerlijk kunt zwemmen. Daarnaast is er op 30 minuten rijden van de camping ook ander een leuk buitenzwembad en vind je ook een trixi-bad in de omgeving van Dresden. Zo kies jij elke dag een ander zwembad om heerlijk te genieten. Verder is Natuurpark Zittauer Gebirge ook in de buurt. Hier hebben ze een speciale wandelroute voor kinderen uitgestippeld. Kortom: er is voor iedereen een geschikte activiteit in de omgeving van deze prachtige camping.

Boek direct een kampeerplek voor het hele gezin

Wil jij graag verzekerd zijn van een ruime kampeerplek op deze prachtige gezinscamping? Reserveer dan direct de data in het boekingssysteem op de website. Zo weet je zeker dat jij samen met jouw gezin een heerlijke vakantie in Tsjechië tegemoet zult gaan.

https://www.campingregenboog.nl/