Mirjam Mooijman
Image default
Horeca

De Mibrasa in het middelpunt bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Bij een bistro restaurant zoals Antonio’s Eethuys in Spakenburg rekent u erop dat u een mals stukje vlees kunt eten. Gelukkig wordt u hier zeker niet teleurgesteld! Bij Antonio’s Eethuys werken de chef-koks namelijk met een houtskooloven van Mibrasa. De Mibrasa is een gesloten houtskooloven. Dankzij een handig schuifsysteem is het mogelijk om de luchtstroom perfect te regelen en de temperatuur op die manier onder controle te houden. Hierdoor is het mogelijk om vlees perfect te garen zoals u dit graag wilt hebben.

Ambachtelijke bereiding van malse stukken vlees!

Wanneer u een vleesgerecht bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg bestelt, zult u merken dat het vlees een authentieke smaak heeft. Misschien kunt u deze smaak niet thuisbrengen. Deze unieke smaak komt van de hoogwaardige Argentijnse kolen die in de Mibrasa gebruikt worden. De rook van deze houtskool trekt in het vlees en geeft het een heerlijke, rokerige smaak die uniek is. Wilt u graag een gerecht uit de houtskooloven proberen? Op de menukaart van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg herkent u deze gerechten aan het Mibrasa-logo! Bent u geen vleesliefhebber? Dat is geen probleem! Op de menukaart vindt u ook een ruim scala aan andere gerechten zoals vegetarische wraps, vis en smaakvolle lunchgerechten zoals uitsmijters en tosti’s. Maak uw maaltijd af met een heerlijk dessert.

Laat u verrassen door de heerlijke geuren in het restaurant

Wanneer u bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg binnenloopt, komt de geur van de Mibrasa u direct tegemoet. Dit wilt u zeker niet missen! Reserveer daarom tijdig uw tafeltje voor een heerlijke avond uit of een gezellige lunch. Op de website vindt u het online reserveringssysteem. Het is echter ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers om uw reservering door te geven. Dan kunt u binnenkort genieten van ambachtelijke gerechten van de Mibrasa-houtskooloven!

https://www.antonios-spakenburg.nl/