Mirjam Mooijman
Image default
Onderwijs

Deze professional biedt de juiste zorg aan kinderen met leerproblemen

Heeft u kinderen met bepaalde leerproblemen en vind u het lastig hen zelf de juiste zorg te bieden? In dat geval biedt het inschakelen van een ervaren professional met kennis van zaken uitweg. Maar welk bedrijf kunt u nu het best inschakelen? Trivers is een zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie dat gespecialiseerd is in het onderzoeken en behandelen van kinderen met leerproblemen. Ook ondersteunt het bedrijf kinderen met gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen, zoals ADHD, logopedieproblemen en dyslexie. Trivers, gevestigd in Roosendaal, heeft al vele kinderen begeleid in hun leerproces en hiermee al vele successen behaald. Het zorgcentrum beschikt over diverse gespecialiseerde afdelingen en biedt uiteenlopende zorg. Ongeacht de obstakels waar uw kind tegenaan loopt: bij Trivers ontvangt hij of zij gepersonaliseerde zorg op maat.

Een persoonlijk behandelplan op maat

Trivers is een juiste partner in hulpverlening voor kinderen met leerproblemen. Alle medewerkers van het bedrijf zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Door hun uitgebreide expertise en ruime ervaring, weten zij precies welk soort zorg het kind in kwestie nodig heeft. Laat u uw kinderen met leerproblemen door Trivers behandelen, dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige zorgverlening. Zo wordt er precies onderzocht welke factoren ten grondslag (zouden) liggen van de aanwezige problemen tijdens het leren. Vanuit een persoonlijke benadering wordt er met een zorgvuldige screening gekeken naar een passend behandelplan. Maar ook als ouders ontvangt u waardevolle handvaten en hulpmiddelen, waardoor u als ouder beter uit de voeten kunt in het begeleiden van uw kind(eren).

Ontvang verdere informatie

Heeft u kinderen met leerproblemen? En wilt u hen graag de juiste hulp aanbieden? De professionals van Trivers in Roosendaal zijn zeer deskundig en ervaren en verzekeren u en uw kind van een behandeling op maat. Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Een persoonlijke aanpak voor hulp aan kinderen met leerproblemen

Kies de beste leermiddelen voor uw leerlingen in groep 5

Zakelijke taaltraining op locatie of online