Wilt u onbezorgd genieten van uw oude dag? Dan kan het all-in concept van Compartijn u een uitkomst bieden. In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud aan uw appartement. U betaalt bij deze specialist in particuliere ouderenzorg enkel zelf uw zorgpremie en eventuele eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten.

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Wilt u enerzijds van het leven genieten? En anderzijds de beste zorg ontvangen als dat thuis niet meer kan? Kies dan voor een eigen appartement en gezamenlijke voorzieningen bij een particulier verpleeghuis bij u in de buurt. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.

Een particulier verpleeghuis met aandacht voor familie, eten en goede zorg

Als u gaat verhuizen naar een verpleeghuis, doet u er goed aan om te kiezen voor een particulier verpleeghuis waar uw wensen centraal staan. Dankzij de persoonlijke service en zorg bij Compartijn heeft u de volledige vrijheid, maar dan met de beste zorg. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat het ontvangen van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom.