Mirjam Mooijman
Image default
Onderwijs

Een persoonlijke aanpak voor hulp aan kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk de juiste ondersteuning ontvangen. Zo voorkomt u namelijk dat ze achter gaan lopen op leeftijdsgenootjes, waardoor hun zelfvertrouwen vermindert. Daarnaast zorgt het ervoor dat ze met hun leerproblemen om leren gaan, waardoor ze er minder hinder van ervaren. Ieder kind is uniek en ook de leerproblemen waar kinderen mee te maken kunnen krijgen variëren aanzienlijk. Daarom is er voor elk kind een persoonlijke aanpak nodig. Hiervoor kunt u terecht bij de experts van Trivers in Noord-Brabant. Zij hebben een jarenlange ervaring met het helpen van kinderen met leerproblemen.

Zorgvuldige ondersteuning bij verschillende soorten leerproblemen

Bij Trivers kunt u terecht voor de behandeling van diverse leerproblemen. De experts van dit bedrijf kunnen kinderen ondersteunen met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie en dysorthografie. Ook kunt u bij hen terecht voor een intelligentieonderzoek of wanneer uw kind lees- en spellingsproblemen heeft. Bij de behandeling van de leerproblemen staan zorgvuldigheid, een persoonlijke aanpak en vertrouwen centraal. De hulpverlener zal uw kind de juiste hulpmiddelen aanreiken om hem of haar te helpen om beter met de leerproblemen om te gaan. Daarnaast kunnen ze ook sociaal en gedragskundige ondersteuning bieden. Op die manier wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de leerproblemen uw kind niet langer in de weg staan.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat de experts van Trivers uit Noord-Brabant voor kinderen met leerproblemen kunnen betekenen? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. De specialisten beantwoorden uw vragen graag en staan voor u klaar met een persoonlijk en effectief behandelplan. Voorkom dat uw kind steeds verder achter gaat lopen op leeftijdsgenootjes en schakel zo snel mogelijk de hulp in van experts wanneer u merkt dat uw kind met leerproblemen kampt. Zo voorkomt u veel stress, verlies van zelfvertrouwen en andere nadelige gevolgen die gepaard gaan met leerproblemen.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies de beste leermiddelen voor uw leerlingen in groep 5

Zakelijke taaltraining op locatie of online

Deze professional biedt de juiste zorg aan kinderen met leerproblemen