Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Laat een coronatest doen bij deze teststraat nabij Venlo

Gaat u binnenkort op vakantie en moet u een negatieve coronatest voorleggen bij vertrek vanuit Venlo? Heeft u contact gehad met een positief geteste collega of vriend? Of heeft u milde klachten en wilt u snel zekerheid over de oorzaak? In al deze gevallen is het aan te raden om een coronatest af te laten nemen, bijvoorbeeld bij de teststraat van MaxProMed nabij Venlo. Bij deze teststraat heeft u de mogelijkheid om verschillende testen af te laten nemen waarbij u binnen 15 minuten al de uitslag heeft. Ideaal wanneer u snel zekerheid wenst en door wilt gaan met de orde van de dag.

Waar is deze teststraat?

Een coronatest nabij Venlo laat u afnemen bij de teststraat van MaxProMed in Belfeld, centraal gelegen in de provincie Limburg. Belfeld ligt tussen Roermond, Limburg en Weert in en is daarom een van de meest centraal gelegen plekken in de provincie Limburg om een coronatest af te laten nemen. De teststraat is gelegen aan de A73 waardoor het een goede bereikbare locatie is. Hier kunt u zeven dagen per week terecht om een coronatest af te laten nemen, zelfs zonder afspraak! Het is dus niet nodig om op voorhand te bellen als u langs wilt gaan bij de teststraat, maar het is uiteraard wel mogelijk als u zeker niet wilt wachten. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen via de website van MaxProMed. Ideaal wanneer u snel de uitslag van uw coronatest wilt hebben en niet te ver wilt rijden vanuit Venlo. Bovendien zijn de testen goedgekeurd vanuit de overheid en worden de certificaten overal geaccepteerd.

Krijg een antwoord op al uw vragen

Wilt u meer informatie over het laten afnemen van een coronatest in de buurt van Venlo? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met de specialisten van MaxProMed. Zij helpen u graag verder.

https://maxpromed.com/nl/