Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Laat rugklachten behandelen bij deze praktijk in Tilburg

Heeft u regelmatig last van rugpijn? Veel mensen zijn hier helaas wel bekend mee. Na een lange tijd onderuitgezakt op een stoel zitten of slapen in een verkeerde houding, zal rugpijn vrij snel ontstaan. Of wanneer u gaat verhuizen of klussen en u veel moet bukken om dingen op te tillen zal uw rug daar de nodige lasten van ondervinden. Bent u uw rugklachten helemaal zat en zou u deze klachten graag willen laten behandelen in omgeving Tilburg? Dan biedt de praktijk van Maria van de Sar u de uitkomst.

Een alternatieve behandelwijze voor uw rugklachten

Uw rugpijn kan veel oorzaken hebben. Bij Maria van de Sar zorgen ze dat dit achterhaald wordt en doelgericht behandeld wordt. Wanneer u bij deze praktijk in Tilburg binnenstapt voor een behandeling van rugklachten, is het echter wel belangrijk dat u precies aan kunt wijzen waar de pijn precies zit. Aan de hand daarvan kunnen zij hun alternatieve behandelwijze starten. De behandeling die zij inzetten is middels shiatsu-therapie. Deze therapie richt zich op de twaalf energiebanen die ook wel meridianen genoemd worden. Wanneer er een storing te zien is in een baan, zorgt dit voor rugklachten, maar daar kunnen ook psychische klanten bij komen kijken. De therapie biedt hier inzicht in waardoor er een oplossing op maat geboden kan worden. U wijst aan waar de pijn zit en de therapeut correspondeert aan de hand daarvan met de desbetreffende meridiaan. Een shiatsu-behandeling zorgt ervoor dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen. De rugpijn verdwijnt vervolgens en u bent verlost van de pijn.

Plan een afspraak in

Wilt u graag van uw rugklachten af door shiatsu-therapie te volgen bij deze praktijk in Tilburg? Neem dan contact met hen op en maak eenvoudig een afspraak. Ook wanneer u last heeft van andere klachten biedt deze alternatieve behandelwijze de uitkomst.

https://www.mariavandersar.nl/