Ga er even lekker tussenuit! Ontloop de dagelijkse chaos en kies bijvoorbeeld voor een overnachting bij een fijn hotel. Misschien samen met uw partner, vriend/vriendin of het hele gezin? Duik gezellig de stad in of kom juist tot rust tijdens een wandeling door een natuurgebied. Verlaat u liever het hotel niet? Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen het hotel.

Kies bijvoorbeeld voor een overnachting bij een Van der Valk Hotel. Met de verschillende Van der Valk acties geniet u tijdens uw verblijf van de beste aanbiedingen en bespaart u een hoop geld! Kies bijvoorbeeld voor de 3=2 deal. Bij deze deal overnacht u 3 nachten voor de prijs van 2. Zo boekt u in één keer een volledig verzorgd meerdaags weekendje weg. Daarnaast zijn er verschillende familieacties speciaal voor een het hele gezin! Heeft u zin om er last minute tussenuit te gaan? Kijk dan eens naar de Last Minute aanbiedingen bij Van der Valk. Genoeg mogelijkheden dus!

Door de hoge kortingen bespaard u een hoop geld en heeft u de gelegenheid om leuke extra’s bij te boeken. Rondom diverse Van der Valk Hotels is er voor jong en oud wat te beleven. Veel hotels liggen namelijk in of nabij natuurgebieden. Hier kunt u de omgeving te voet of met de fiets verkennen en volop genieten van de natuur. Wanneer u met de kinderen een dagje weg wilt kunt u naar één van de dichtstbijzijnde attractieparken, dierentuinen of musea zoals de Efteling, Ouwehands Dierenpark of het Van Gogh museum.

Ook in het hotel is er genoeg te beleven! Zo kunt u een bezoek brengen aan de Wellness ruimte van het hotel wanneer u even toe bent aan pure ontspanning. Diverse hotels beschikken verschillende soorten Wellnessruimtes zoals een infrarood sauna of een Turks stoombad. Sommige hotels beschikken zelfs over een beautysalon, waar u behandelingen kunt boeken. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om u te vermaken tijdens uw verblijf bij Van der Valk.

https://www.valkverrast.nl/