Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

Maak een luxe rondreis en ontdek de rijke geschiedenis en prachtige natuur van Vietnam

Wanneer u graag richting Azië wilt reizen, is Vietnam het land dat hoog op uw lijstje zou moeten staan. Dit land heeft namelijk ontzettend veel mooist te bieden! Van bruisende steden, prachtige natuur tot een rijke historie. Maak een luxe rondreis door Vietnam en ervaar in alle comfort de highlights, maar ook de minder bekende plekken van dit schitterende land. Wilt u graag een reis boeken? Bekijk dan het aanbod van Original Asia. Zij hebben namelijk speciaal voor de liefhebber de ultieme rondreis door Vietnam samengesteld zodat u in alle luxe de bijzondere plekken afgaat.

Een 23-daagse reis door Vietnam

Wanneer u een luxe rondreis door Vietnam boekt bij Original Asia, reist u in 23 dagen langs de meest bijzondere bezienswaardigheden. U start uw reis in Hanoi, waar u het historische centrum en al haar chaos ervaart. De reis vervolgt zich naar het fraaie Mai Chau en Pu Luong waar u de natuur in al haar glorie bewondert. Via de waterwegen reist u langs Ninh Binh en de beroemde Halong Bay. Hier maakt u een cruis in een traditionele Jonk. Vervolgens gaat u naar Sapa, waar u met een fietstocht de rijstterrassen ziet. Maar ook het gezellige stadje Hoi An, een boottocht door de Mekong Delta en een bezoek aan de Chu Chi Tunnels ontbreken niet. Uw luxe rondreis door Vietnam wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie op het eilandje Phu Quoc.

Een rondreis door Sri Lanka met kinderen

Wilt u graag een verre reis maken, maar moet dit wel geschikt zijn voor het hele gezin? Maak dan een rondreis door Sri Lanka met de kinderen erbij. Bij Original Asia boekt u een rondreis die u zelf samenstelt en sluit u de reis eventueel af in het mooie Maldiven. Een korte vlucht brengt u namelijk vanuit Sri Lanka al naar dit tropische paradijs, waar u een prachtige rondreis maakt met de kinderen. Wilt u weten wat de bezienswaardigheden zijn tijdens een rondreis door Sri Lanka met de kinderen? Neem dan contact op met deze reisorganisatie en stel uw eigen reis samen!