Ben jij het zat te veel te betalen voor energie? En loopt jouw energiecontract bijna af? Dan is het tijd over te stappen naar een andere energieleverancier. Bij voorkeur is dit natuurlijk de voordeligste. Maar welke energieleverancier is het goedkoopst? Op de website van Welke Energieleverancier vergelijk je gemakkelijk de prijzen die verschillende energieleveranciers hanteren. Daarnaast zie je ook direct de kortingen die jij ontvangt wanneer je een contract afsluit bij een specifieke energieleverancier. En die kortingen kunnen erg hoog oplopen! Stop dus met te veel betalen en kies de beste deal voor jouw huishouden en situatie gemakkelijk online.

Hoe stap je over naar een andere energieleverancier?

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier: dat klinkt heel gemakkelijk. Maar is het dat ook? Wanneer je een kijkje neemt op de website van Welke Energieleverancier, ontvang je duidelijkheid over dit onderwerp. Zo staat er op de website aangegeven welke energieleverancier het goedkoopst is en hoe hoog de korting is wanneer je besluit over te stappen, maar vind je ook praktische tips voor het daadwerkelijk overstappen naar een andere energieleverancier. Zo vind je bijvoorbeeld de tip om een 1-jarig energiecontract af te sluiten, omdat de kortingen dan het hoogst oplopen. Daarnaast vind je alle informatie over bedenktijd, het opzeggen van je oude energiecontract en de ingang van je nieuwe contract.

Goedkoop én groen? Veel energieleveranciers houden tegenwoordig ook rekening met het milieu

De opkomst van groene energie is enorm. Dat is dan ook de reden dat steeds meer energieleveranciers tegenwoordig groene stroom aanbieden, in plaats van grijze stroom. Deze stroom is opgewekt met behulp van duurzame en hernieuwbare bronnen, zoals waterkrachtcentrales, zonne-energie en windmolens. Vind jij het belangrijk om over te stappen naar een goedkope én groene energieleverancier? Dan moet je natuurlijk weten welke energieleverancier het groenst en goedkoopst is. Ook dat bekijk je gemakkelijk op de website van Welke Energieleverancier. Hier worden de verschillende energieleveranciers namelijk met elkaar vergeleken als het gaat om prijs, maar ook als het gaat om groene stroom. Zo maak jij jouw keuze een stuk gemakkelijker!