Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

Ook voor glamping zit u op deze natuurcamping op de Veluwe goed

Wil je tijdens het kamperen toch genieten van meer luxe? Dan is glamping de uitkomst voor jou. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Camping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Op de natuurcamping Camping Het Vossenhol op de Veluwe tref je een aantal bijzondere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een moestuin voor kinderen. Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. Zo wordt kamperen in de natuur onvergetelijk!

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Waar gaat de vakantie naartoe? Je wilt kamperen in de natuur, maar de kinderen moeten ook genoeg te doen hebben. Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.