Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Slaapproblemen, chronische pijn en angst overwinnen vlak bij Rotterdam

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om je pijn, slaapproblemen of angst te overwinnen in de omgeving van Rotterdam? Dan zou je hypnotherapie als behandelmethode kunnen overwegen. I-Reflection in Capelle aan den Ijssel is een hypnotherapiepraktijk waar behandelingen door een gediplomeerde, ervaren en klantvriendelijke therapeut worden uitgevoerd. Deze behandelingsvorm is effectief bij pijn, angst en slaapproblemen, maar eveneens bij vermoeidheid, burn-out en stress en veelvuldig piekeren. Het feit dat je de behandeling in een open, vriendelijke omgeving ondergaat, helpt je er het maximale uit te halen.

Hypnose staat niet voor slaap, maar juist concentratie

Om je angst te overwinnen in regio Rotterdam en omgeving word je tijdens deze behandelvorm in een hypnose gebracht. Dit is geen slaap, zoals het woord vaak doet vermoeden, maar een staat van volledige concentratie van het onderbewustzijn. Je kunt het vergelijken met een moment waarop je diep over iets nadenkt of een goed boek leest en eigenlijk niets van wat er om je heen gebeurt in je opneemt. Door van je bewustzijn naar je onderbewustzijn te schakelen, verruil je je logica voor emoties en gevoelens.

Je bewustzijn naar de achtergrond schuiven

Ben je op zoek naar een manier om je angst te overwinnen in regio Rotterdam en heb je geen behoefte aan praatsessies? Of heb je het gevoel dat deze je niet voldoende opleveren? Dan kan hypnotherapie van grote toegevoegde waarde zijn. Door het bewustzijn tijdelijk naar de achtergrond te schuiven, verkrijg je meer inzicht in je emoties en overtuigingen en de verbanden daartussen. Zo wordt het ook makkelijker om een verandering in gang te zetten.

Een behandeling die zowel geestelijke als lichamelijke klachten verlicht

I-Reflection in Capelle aan den IJssel is de praktijk van een ervaren en gediplomeerde hypnotherapeut. De therapievorm heeft als doel zowel lichamelijke als geestelijke klachten te verminderen. Er wordt altijd gebruikgemaakt van een persoonlijke aanpak. De begripvolle behandelaar faciliteert je in het op positieve wijze aanpassen van jouw onderbewustzijn. De behandelvorm is voor de meeste mensen geschikt.

https://www.i-reflection.nl/