Heb je je middelbare school afgerond en ben je op zoek naar de volgende stap in je leven? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch omdat je baan niet uitdagend genoeg is? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO. 

Voltijd of deeltijd hotel management opleiding op het HBO

Met de HBO opleiding hotel en horecamanagement, kan jij je eenvoudig opwerken tot hotelmanager. Dan weet je zeker dat je voor een uitdagende baan kiest! Volg dan een voltijd of deeltijd opleiding hotel management op het HBO bij Linnartz Opleidingengroep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Leer veranderingen implementeren met een hotel management opleiding op het HBO

De horeca is een spannende sector die zich continu blijft ontwikkelen. Daardoor heb jij altijd een uitdagende baan. Als je ervoor kiest om een hotel management opleiding op het HBO te volgen, dan weet je dat je een veranderende markt gaat betreden. De hotelbranche maakt continu ontwikkelingen door waarbij nieuwe trends gevolgd worden. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO en kom alles leren over interieur en design.