Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een hangplant

Hangplant maakt de ruimte speelser en het oogt meer gedecoreerd. Een voordeel van hangplanten is dat ze meestal niet veel plek innemen waardoor je er meer kwijt kan. Zelfs in hele kleine ruimtes is er plek voor een hangplant. De plant hang je op aan een balk of aan het plafond, maar je kan de plant ook prima op een kast neerzetten. Hierdoor kan je veel verschillende soorten hangplanten aanschaffen, dit zorgt voor een betere luchtzuivering en meer zuurstof in de ruimte. Het mooiste is om voor een plant te kiezen die naar beneden groeit, dit lijkt namelijk op een staande kamerplant. Dit is ideaal voor ruimtes waar weinig plek op de vloer is. 

 

Verschillende hangplanten

Vroeger hingen hangplanten voornamelijk aan een balkon. Dit komt omdat hier minder ruimte is dan een tuin of een andere ruimte. De hangplant kwam dus voor een balkon goed van pas. Maar de laatste jaren zie je hangplanten steeds vaker binnen hangen: het is een echt decoratie item geworden. De laatste tijd gaan we steeds vaker voor een groene uitstraling binnen en daar is een hangplant perfect voor. Het scheelt daarnaast ook dat er veel verschillende hangplanten zijn waardoor er altijd wel eentje is die mooi staat. Kijk maar eens op de website van Fleurdirect. Ze bieden verschillende hangplanten voor een mooie prijs. Voor de mensen die niet zo van groen houden, niet getreurd, er zijn ook planten met bijvoorbeeld paarse bloemen en zelfs een compleet paarse plant. De hangplanten worden geleverd in een pot waar een haak aanzit, hierdoor kun je de hangplant gemakkelijk ophangen. Je hoeft zelf alleen nog maar een haakje te bevestigen, en de plant is klaar om opgehangen te worden!

 

Hangplant aanschaffen bij Fleurdirect

Het bestellen van hangplanten is gemakkelijk bij Fleurdirect. Binnen een paar tellen heb jij je favoriete hangplant besteld. Als je bestelling is doorgekomen gaat Fleurdirect er meteen mee aan de slag. De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, hierdoor hoef jij niet lang te wachten om je huis te decoreren met je mooie hangplant!

 

https://www.fleurdirect.nl/