Nog niet zo lang geleden heb ik beroep moeten doen op een advocaat handelsrecht. Hiervoor heb ik contact opgenomen met advocatenkantoor Stappers uit Turnhout. 

 

Ik ben een kleine zelfstandige drukker. Mijn bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar. We hebben ooit de kans gehad om te groeien. Maar omdat ik de kwaliteit van mijn werk wil waarborgen aan de klanten, heb ik in der tijd besloten om niet uit te breiden. 

 

Tot een tijd geleden heb ik nooit problemen gehad met wanbetalers. Maar ondertussen al meer dan een jaar geleden ben ik hier wel mee geconfronteerd geweest. Het was een zogenaamde ‘grote klant’. Hij had in het verleden al een heel aantal grote bestellingen gedaan en altijd correct betaald. Maar de laatste betalingen verliepen niet meer zo vlot. Ik moest regelmatig lang wachten op de betalingen. Soms zelfs al een heel aantal brieven sturen en/of telefoontjes plegen. En omdat de laatste bestelling zelfs niet meer betaald werd, heb ik besloten om verdere stappen te ondernemen. 

 

Op die manier ben ik dan bij advocatenkantoor Stappers terecht gekomen. Ze hebben mij hier enorm goed vooruit geholpen en alles tot in de puntjes uitgelegd. De onderlingen communicatie tussen mijn advocaat en mezelf was uitstekend. Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening. Hopelijk zal het niet meer al te vaak nodig zijn, maar indien er zich weer problemen voordoen, zal ik zeker weer op hen beroep doen. 

https://www.advocatenkantoorstappers.be/handelsrecht