Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

Advocaat in Tilburg nodig? Van Gelder Advocaten helpt u graag

Bent u woonachtig in Tilburg en heeft u een advocaat nodig? Laat uw belangen dan behartigen door Van Gelder Advocaten uit Tilburg. Bij dit advocatenbureau staat de ondernemende mens centraal. Het draait bij ons om u, de klant. Onze advocaten belichten uw vraagstuk van alle kanten, zowel zakelijk als emotioneel. Wij vinden dat de enige basis voor een verantwoord advies.

Advocaat arbeidsrecht uit Tilburg

Van Gelder Advocaten heeft ruime ervaring in arbeidsrecht. Wij behandelen individuele kwesties, maar zijn er ook voor ondernemingen of medezeggenschapsraden. Wij trekken daarnaast vastgelopen onderhandelingen weer los.

Arbeidsrecht: wat is het?

Arbeidsrecht is een onderdeel van recht, specifiek in sociaal recht. Arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Arbeidsrecht is nodig om de rechten van de werknemer te beschermen tegen de werkgever. Een werknemer heeft bijvoorbeeld het recht op minimumloon.

De werkwijze van Van Gelder Advocaten

Wij maken gebruik van een sterke tactiek. Wij overwegen en kiezen behendig de juiste strategie om u snel en tactisch te helpen. Ons advocatenbureau staat bekend om strijdlustig en bevlogen. Wij doen alles voor onze klanten. Wij houden ook van heldere communicatie. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent.

Ondernemingsrecht advocaat vindt u ook bij Van Gelder Advocaten

Naast arbeidsrecht is Van Gelder Advocaten ook actief in het ondernemingsrecht. Als ondernemer adviseert uw advocaat u over financiële, emotionele en zakelijke belangen. Wij kunnen u helpen bij een doorstart, kwesties over productaansprakelijkheid of bestuursaansprakelijkheid en het beoordelen van overeenkomsten.

https://www.vangelderadvocaten.nl/