Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

Dameskleding van Only koop je bij Sans-online

Van oorsprong is het een jeansmerk, maar Only heeft veel meer dan dat. De stoere meid vindt er de mooiste spijkerbroeken en tops, terwijl de meer klassiek aangelegde dames ruime keuze hebben uit verschillende blouses en blazers. En als je dan toch aan het winkelen bent, zoek je toch meteen een leuke jurk uit voor dat feestje binnenkort? Met kleding van Only kan jij altijd goed voor de dag komen.

Only kopen bij Sans-online

Misschien winkel je nu liever niet in een fysieke winkel. Dan kun je goed terecht bij Sans-oline. Hier wordt een grote collectie kleding van Only aangeboden zonder dat je de stad in hoeft te gaan. Er is wel een echte winkel, in Rijssen, waar je natuurlijk altijd terecht kunt om iets eerst in het echt te zien en te passen. Heb je iets online besteld en blijkt het niet naar wens te zijn? Dan kun je het gewoon terugsturen of zelf terugbrengen in de winkel. Deze keuze tussen online alles afhandelen of naar de winkel gaan is een groot voordeel van een webwinkel die ook een bezoekadres heeft. Of van een fysieke winkel die ook een webwinkel heeft, het is maar hoe je het wilt zien.

Hulp nodig?

Bij Sans staat de klant voorop. Daarom kun je er een afspraak maken met een van de personal shoppers. Deze mensen hebben een goed oog voor mode en stijl en helpen je de perfecte outfit te vinden. Of je nu iets zoekt voor een feestje of voor elke dag, een beetje hulp kan nooit kwaad, toch? Met de verschillende kledinglijnen van Only weten zij jou mooi aan te kleden. Natuurlijk moet je hiervoor wel naar de winkel komen. Doe je dat liever niet maar heb je toch een vraag, dan kun je natuurlijk altijd even de winkel bellen.