Mirjam Mooijman
Image default
Winkelen

De ongekende populariteit van vtwonen woonaccessoires

Is jouw interieur aan een make-over toe? Met behulp van de vtwonen woonaccessoires en het bijpassend klein meubilair van hetzelfde merk, lukt het je een gezellige sfeer in huis te creëren. De items zijn eenvoudig van aard en weten je woning op een simpele manier een geheel andere uitstraling te geven. De leukste vtwonen woonaccessoires zijn verkrijgbaar in een webshop waar ook artikelen van Madam Stoltz ruim zijn vertegenwoordigd. Daar houdt het echter niet bij op; het in Noord-Scharwoude gevestigde By Zenz voert een zeer ruim aantal merken waarbij de Scandinavische stijl centraal staat.

Creatieve producten met een geheel eigen identiteit

Dankzij het brede aanbod van deze webwinkel vind je altijd wel iets wat bij jouw woonwensen aansluit. Het hierboven al even genoemde Madam Stoltz heeft in de webshop een prominente plek. Het van oorsprong Deense merk staat bekend om zijn creatieve producten die behalve de Scandinavische stijl ook een vleugje India uitademen. De oprichtster van het merk heeft dan ook een passie voor de Indiase leefstijl. Ook de artikelen van de andere merken in de webwinkel hebben een geheel eigen identiteit.

Eindeloos combineerbare artikelen

Naast vtwonen woonaccessoires en de artikelen van Madam Stoltz vind je in de webshop eveneens artikelen van onder andere House Doctor, Bloomingville en Hubsch Interior. De in Noord-Scharwoude gevestigde webwinkel streeft er continu naar om een dusdanig assortiment aan te bieden, waarin vrijwel alle producten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Behalve de woonartikelen vind je er ook cadeau- en lifestyleartikelen terug.

Makkelijk shoppen

Het in 2009 opgerichte By Zenz maakt je het shoppen voor Scandinavische woonartikelen wel heel makkelijk. Op de website vind je alle artikelen met duidelijke foto’s en beschrijving terug. Je bestelling wordt per PostNL verstuurd. De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van je bestelling. Bestel je voor meer dan € 70,-, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Tot slot geldt er een retourperiode van veertien dagen.