Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

De perfecte pennen merken voor uw bedrijf

Als bedrijf wilt u zo goed mogelijk overkomen. Dit kan in de details zitten. Zo kunt u denken aan de pennen die worden gebruikt door uw werknemers, door u zelf of de pennen die u weggeeft. Om u een goede keuze te laten maken in wat voor pen u moet aanschaffen is verder te lezen welke pennen merken perfect zijn voor uw bedrijf. Deze pennen kunnen vaak ook bedrukt of gegraveerd worden als u dat wilt.

Parker pen

Deze pen is een heel bekend merk in de pennenwereld. Deze pen wordt gezien als een luxe, betaalbare pen. En is perfect als relatiegeschenk. Er zijn verschillende soorten Parker pennen. De Parker Jotter pen is daar een voorbeeld van. Daarnaast is er keuze tussen een balpen, vulpen en een rollerbalpen. Verder zijn deze pennen geschikt voor bedrukken en graveren van bepaalde teksten of afbeeldingen. Deze nette en luxe pen is een aanrader.

Mont Blanc

Naast de Parker Pen bestaat ook het merk Mont Blanc. Dit merk is net als Parker een zeer gerespecteerd merk in de pennenwereld. De Mont Blanc heeft een lange levensduur en ziet er luxe en netjes uit. Ook dit is een pen die perfect geschikt is om cadeau te doen aan een zakelijke partner of om zelf in gebruik te nemen. Deze pen is wel wat duurder dan de Parker pen, maar dan heeft u ook wat. Ook deze pen is te krijgen in een balpen, vulpen of rollerbalpen.

Waterman

De waterman pen is een luxe, authentieke pen. Deze pen is perfect als u nog een handgeschreven brief wil schrijven of als u iets wil ondertekenen. De Waterman is net als de andere twee pennen van hoge kwaliteit. Verder is het ook mogelijk om deze pen te laten bedrukken of graveren. En dit merk verkoopt pennen in de vorm van vulpen, balpen en rollerbalpen. Deze pennen zijn goedkoper dan de Mont Blanc en zijn bijna gelijk aan de Parker pen.

Welke pen kiezen?

Dit zijn drie merken die populair zijn bedrijven, er zijn nog veel merken pennen die misschien iets voor u of uw bedrijf zijn. Al deze merken pennen kunt u gebruiken voor uw bedrijf zelf, als marketingtool en als cadeau voor een collega die zoveel jaar in dienst is of een vertrekkende collega. Door de vele merken en keuzes is het lastig om de perfecte pen uit te zoeken. Veel pennen lijken op elkaar dus het gaat soms ook om de boodschap bij de pen. Dit kunt u mondeling doen maar ook door de pen te laten bedrukken of graveren. Dit maakt de pen persoonlijker en specialer.