Mirjam Mooijman
Image default
Muziek

De pianoles in Losser is voor iedereen geschikt

Het volgen van pianoles in Losser kan je doen bij een van de meest bekende pianisten uit de omgeving. Zij heeft al jaren ervaring met het bespelen van dit bijzondere instrument en weet goed hoe zij de kennis en de technieken moet overbrengen aan haar leerlingen. Zij vindt het dan ook belangrijk dat iedereen ook deze passie kan uitvoeren en kan genieten van de klanken die dit instrument te bieden heeft. Zij is van mening dat iedereen piano kan leren spelen als je er maar het geduld voor hebt en ook de motivatie voor hebt. Je moet niet verwachten dat je binnen een week heel goed de piano weet te bespelen, maar door lang genoeg te oefenen kan iedereen dit. 

Iedereen kan het leren

Uiteraard is de pianoles in Losser voor iedereen weggelegd. Of je nou al wat ouder bent of nog jong bent en graag een piano wilt kunnen bespelen, je bent allemaal van harte welkom om de pianoles in Losser bij te wonen. Als je graag in een groep les hebt kun je naar de wekelijkse lessen komen, maar heb je toch liever een privé begeleiding dan is dit ook zeker mogelijk Je kan er dan voor kiezen om naar de studio te komen van de pianoles in Losser, maar je kan ook vragen of de lessen bij jou thuis kunnen worden gegeven. Het voordeel daar aan is, is dat je gebruik kunt maken van je eigen piano. 

Muziekstijl

De pianoles in Losser wordt helemaal afgestemd op de wensen die jij hebt. Als je bijvoorbeeld graag een bepaalde muziekstijl wil spelen, dan zal de docent zich daar helemaal in gaan inleven waardoor je aar ook in kunt gaan leren. Heb je een bepaald nummer dat jij graag zou willen leren spelen op de piano, dan zal de docent deze eerst gaan instuderen en je daarna helpen met het spelen van dit nummer.