Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

De trend van witte T-shirts ronde hals

Een aantal jaar geleden werd opeens het dragen van shirts met een V-hals erg populair, maar de shirts met een ronde hals zijn wederom een grote terugkomst aan het maken. Het dragen van een ronde hals is eigenlijk een klassieker dat weer langzamerhand steeds populairder begint te worden. Een ronde hals geeft een casual uitstraling die eigenlijk voor bijna iedere situatie geschikt is. Zo zijn er veel truien met ronde hals die gemakkelijk naar het werk gedragen kunnen worden.

Witte T-shirts ronde hals voor de zomer

Een ronde hals is dus weer steeds populairder en wordt dan ook steeds meer gedragen. Het dragen van een ronde hals is zeker niet leeftijdsgebonden, het kan door jong en uit worden gedragen. Een leuk idee voor de zomer is bijvoorbeeld het dragen van witte tshirts ronde hals. Witte shirts worden in de zomer vaak gedragen omdat je in de kleur wit nog bruiner lijkt. Daarnaast is wit natuurlijk een frisse zomerse kleur die gemakkelijk overal bij past.

Andere trends voor de zomer

Naast de terugkomst van de ronde hals zijn er zeker nog een aantal andere trends die deze zomer extra belangrijk gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de opleving van de aardetinten die de afgelopen twee jaar steeds groter is geworden. Kleren in verschillende aardetinten kunnen dan ook gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast is er ook een grote terugkomst van drukke printjes, denk hierbij vooral aan dierenprintjes maar zeker ook de bloemenprintjes winnen veel populariteit.

https://mijnwittetshirts.nl/ronde-hals/