Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Een elegante en praktische lounge dining set

Een loungeset is elegant, gezellig en praktisch

Een tuin loungeset ziet er niet alleen elegant en gezellig uit, maar is ook praktisch handig. Sinds zo’n tien jaar is een specifiek type loungeset, de lounge dining set, steeds populairder geworden. Dit type tuinset maakt van jouw tuin en/of terras een plek waar je volkomen kunt ontspannen in een rustieke en relaxte omgeving.

 

Wat maakt een dining set zo speciaal?

Er zijn diverse soorten lounge tuinsets verkrijgbaar. Doorgaans worden er drie hoofdsoorten onderscheiden: de lounge hoekbank, de klassieke loungeset en de lounge dining set. De hoekbank is een enkelvoudig meubelstuk voor meerdere personen.

Een klassieke loungeset bestaat uit 2 loungestoelen, een loungebank en een koffie- cq. dinertafeltje. En de lounge diningset vormt een combinatie tussen een loungeset en een dinertafel: de combinatie wordt gevormd door een hoekbank of een traditionele loungestoel met lounge bank, met daarbij een hoge diningtafel.

Met een lounge dining meubelset combineer je al het aangename met het meest nuttige dat in een tuin mogelijk is: lekker onderuit hangen in een bank, volop on meepakken en ondertussen lekkere dineren met je partner, gezin of met jullie vriendengroep.

Verbaas je over het gevarieerde aanbod lounge dining sets

Wil je ook genieten van de rust in de tuin, terwijl je heerlijk aan het dineren bent in een relaxte lounge stoel of loungebank? Kies dan online een loungebank met dinertafel uit die bij jouw woonstijl past. Online aanbieders bieden niet alleen veel keuze, maar ook aantrekkelijke en voordelige prijzen.

Verbaas je over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van lounge diner sets en koop nu jouw perfecte loungeset met dinertafel!