Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Eersteklas voordeuren en binnendeuren koop je bij Mijndeurenwinkel.nl

Investeren in een tijdloze Austria binnendeur, dat is nog eens een goed idee. Op deuren van zowel Weekamp als Austria krijg je maar liefst 12 jaar garantie. Dit zijn op en top kwaliteit-deuren. Ze zijn verkrijgbaar in breedtematen van 63 tot 93 cm. De hoogte varieert tussen 201,5 en 251,5 cm. Beide merken leveren naast egale deuren ook glasmodellen en glas-in-lood exemplaren. De tijdloze binnendeuren hebben een facet profiel en een facet paneel. Ze passen zowel in klassiek ingerichte als in moderne huizen. Een gloednieuwe Austria of Weekamp binnendeur kun je online bestellen via Mijndeurenwinkel.nl.

Een voordeur in een warme tint, doet veel voor de entree van je woning. We geven een voorbeeld. De Zaltbommel is een donkergroene deur van het Austria label. Hij is gemaakt van Merbau: een duurzame en sterke houtsoort van bomen die in Zuidoost-Azië en eilanden in de Grote Oceaan groeien. De deur heeft een sierrooster -gemaakt van aluminium- en een draairaam -voorzien van mat chroomkleurig beslag-. De deur is in grijs voor-behandeld. Het sierlijstwerk is op de buitenzijde aangebracht. Standaard wordt een losse gecontramalde weldorpel met isolatieglaslatten in verstek op maat meegeleverd. Tegen een meerprijs kunnen de volgende behandelingen plaatsvinden voordat de deur bij je afgeleverd wordt:

-aanbrengen van briefsleuf;

-frezen van meerpuntssluiting;

-monteren van weldorpel;

-bevestigen van tochtvaldorpel.

Weekamp produceert ook voordeuren in mooie kleuren als blauw, rood, grijs, antiekgroen en wit. Bij iedere deur kun je kiezen voor een zogenoemde combideal hang- en sluitwerk. Je krijgt dan korting als je bij de deur een slot, een deurknop en een brievenbus bestelt.

Deurknoppen, die vind je in allerlei soorten en maten bij Mijndeurenwinkel.nl. Er zitten ronde en vierkante knoppen tussen. De Sky is een populaire deurknop van Weekamp. Hij oogt simpel en sierlijk. Je kunt kiezen uit de volgende tinten: chroom, nikkel, brons en goud. Formani is een bekende naam op deurbeslag-gebied. Wil je bij de deur ook een nieuwe deurbel en bijpassend huisnummer bekijk dan vooral het Formani assortiment.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl