Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

Gebruik een hele grote container pers

In het dagelijks leven wordt veel papier, karton en andere rotzooi gebruikt.  Denk maar aan printjes, huis aan huis bladen, reclamefolders, brieven, plastic en kartonnen dozen. Maar ook als we producten kopen of bestellen is er veel gebruik van papier, denk maar aan kartonnen dozen, kartonnen verpakkingsmateriaal, vrijwel alles wordt tegenwoordig in karton verpakking geleverd. Daarnaast wordt veel verpakt in plastic. Dit alles zorgt voor veel afval, een container pers kan hierbij helpen om dit te verwerken.

Hoe werkt een container pers

Hoe werkt een container pers en wat doet deze? Plastic, karton en papier komt in allerlei soorten en maten voor. De kartonnen dozen, verpakkingen, koffiebekers of kartonnen wegwerppallets bevatten allemaal veel lucht. Daardoor neemt dit afval veel kostbare ruimte in beslag en is het nogal bewerkelijk om deze handmatig klein te maken. Een container pers vermakkelijkt dat werk. Zo wordt al het afval samen geperst tot kleine en hoge pakketten die in de prullebak in kunnen.

Voor wie?

Een container pers is ideaal voor kantoren, waar veel printpapier en verpakkingen worden gebruikt. Het is ideaal als de container pers s strategisch op te stellen binnen uw organisatie, bijvoorbeeld naast een printer of bij een afvalbak in de buurt. Hier kunt u dan gelijk de karton- of papierstroom verkleinen door gebruik te maken van de container pers. Er zijn ook veel voordelen aan gebruik van de  container pers verbonden. Zo blijft de werkomgeving van u en uw werknemers opgeruimd en netjes blijft.  Er zijn geen volle containers en het rondslingeren van afval is verleden tijd. Daarnaast bent u minder tijd kwijt aan het klein maken en opruimen van afval. Een container pers zorgt ook voor besparing op de afvalkosten want de container zit zo veel minder snel vol. Gebruik daarom een container pers en ontdek alle voordelen.