Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Ideale verhuisservice Amsterdam

Verhuizen, het brengt vaak een dubbel gevoel met zich mee. Enerzijds kijkt u uit naar het nieuwe avontuur in uw nieuwe woont, anderzijds kijkt u vast tegen een stressvolle periode van verhuizen aan voordat het genieten kan beginnen. Verhuisbedrijf Amsterdam kan u alvast helpen door enkele zaken van u over te nemen.

Onze diensten

Inpakservice

Wellicht één van de meest tijdrovende klussen bij het verhuizen is het inpakken van uw persoonlijke spullen. Doorheen de jaren hebt u veel spullen verzameld en dat wilt u natuurlijk allemaal netjes en veilig ingepakt meenemen naar uw nieuwe woning. Door gebruik te maken van de inpakservice bent u er zeker van dat al uw spullen met de grootste zorg ordelijk en overzichtelijk worden ingepakt zodat u ook op de nieuwe locatie alles makkelijk en per kamer kan uitpakken.

Demontage- en montageservice

Veel van uw meubelen zullen voor het transport uiteen gehaald moeten worden. Onze verhuizers nemen dit graag van u over en zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst gedemonteerd wordt op het oude adres en terug netjes gemonteerd wordt op het nieuwe adres. Door jarenlange ervaring kunnen onze verhuizers dit snel en professioneel doen en u alvast een hele klus uit handen nemen hierdoor.

Transportservice

Voor iedere verhuizing biedt Verhuisbedrijf Amsterdam het meest geschikte transportmiddel aan, afhankelijk van de af te leggen afstand en de hoeveelheid te verhuizen huisraad. Ervaren chauffeurs brengen uw gerief veilig van de ene locatie naar de andere tegen scherpe tarieven. Indien u verhuist van of naar een appartement dan kan u bij ons een verhuislift reserveren zodat niet met zware dozen en meubelen via een smalle trap moet gegaan worden.

Verpakkingsmateriaal

U kan bij ons terecht voor diverse verpakkingsmaterialen om uw gerief in de meest optimale omstandigheden te verhuizen. Denkt u hierbij maar aan dozen in verschillende formaten, beschermingsfolie en tape. Graag helpen wij u bij het kiezen hiervan.

Onze garantie

Hoewel onze verhuizers steeds met de grootste zorg en met oog voor veiligheid met uw gerief omgaan, kan een ongelukje steeds voorvallen. Mocht er zich tijdens het inpakken, in- en uitladen of transport een incident voordoen, dan kan u via onze verzekering rekenen op een vergoeding van de geleden schade.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Hebt u een verhuizing in het vooruitzicht en bent u hiervoor nog op zoek naar een kwalitatief goed en professioneel verhuisbedrijf? Kom gerust vrijblijvend kennismaken met onze diensten. Wij lopen samen met u de mogelijkheden en bieden u een geheel vrijblijvende offerte aan. Uw verhuizing krijgt onze volledige aandacht en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Verhuisbedrijf Amsterdam kijkt er alvast naar uit u te kunnen helpen bij een stressvrije en veilige verhuizing.

https://heboverhuizingen.nl/