Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Last van bedwantsen?

We krijgen voortaan steeds vaker te maken met bedwantsen. Door de globalisering van de wereld reizen we makkelijker en ook vaker. Wanneer we reizen slaap je altijd in een ander bed, een bed waar bedwantsen in kunnen zitten. De bedwantsen kunnen overal vandaan komen aangezien ze waarschijnlijk zijn meegenomen door een vorige bezoeker. Vervelend is alleen dat jij ze na je reis ook weer mee naar huis kunt nemen en dan heb je een groter probleem.

Overlast door bedwantsen

Bedwantsen, je krijgt al de kriebels van de gedachte alleen. Nog meer kriebels krijg je wanneer je daadwerkelijk last hebt van deze beestjes. Maar wat voor overlast veroorzaken bedwantsen nu precies? Bedwantsen zuigen s’nachts je bloed door je te bijten wanneer je slaapt. Deze beten veroorzaken roden bulten die erg jeuken. Je kunt hier dus flinke slapeloze nachten door krijgen. Ook verspreiden de bedwantsen een nare geur en verstoppen ze zich in alles in de buurt wat beschutting biedt.

Waar kunnen de bedwantsen zitten

Bedwantsen zijn erg kleine beestjes wat ze de mogelijkheid geeft om zich bijna overal te verstoppen. Toch moeten ze zich dicht bij je bed verstoppen aangezien ze leven van het bloed dat ze van jou zuigen. Heb je nu bedwantsen en weet je niet precies waar ze zich verstoppen? Wij hebben onze bestrijders gevraagd om de meest voorkomende verstopplekken:

  • In het matras

  • In je kledingkast

  • Achter fotolijstjes of schilderijen

  • In de vloerbedekking

  • Achter het behang

Hulp van een professional

Je hebt ontdekt dat je last hebt van bedwantsen en je wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Je slaap namelijk al meer dan twee weken erg slecht en je hebt letterlijk overal jeuk door die vervelende beestjes. Gelukkig is er een bedwantsenbestrijder van Bedwantsenbestrijden.com bij jou in de buurt die je graag helpt om de bedwantsen te bestrijden. Hij beschikt over verschillende professionele technieken om de bedwantsen voorgoed uit je kamer te verbannen. Twijfel dus niet en bel of mail je lokale bestrijder voor een afspraak.

https://bedwantsenbestrijden.com/