Mirjam Mooijman
Image default
Management

Low investment high profit business

Een ondernemer streeft naar bedrijfsideeën met lage investeringen die in staat zijn een enorme omzet te genereren. Hij of zij zoekt naar alle mogelijke manieren om het bedrijf goed te laten lopen en de inkomsten te verhogen, d.w.z. dat winstgevendheid het einddoel is.

 

De jonge en dynamische mensen van vandaag willen hun eigen onderneming beginnen in plaats van voor iemand anders te werken. Zij zijn op zoek naar kleinschalige mogelijkheden met een enorme omzet. Rendement op investering” of ROI is een overheersende factor geworden bij het opzetten van welk soort bedrijf dan ook. Het is een weegschaal die uiteindelijk beslist of men doorgaat of niet.

 

Een veel voorkomende misvatting is dat het maken van enorme winsten serieuze investeringen vereist in de vorm van geld, arbeid, apparatuur, enz. Dit is zeker niet het geval als men zich bewust is van de overvloed aan zakelijke ideeën die kunnen worden gestart met een minimale investering.

 

Hieronder worden enkele van de meest winstgevende kleine investeringsbedrijven in India besproken. Ze zijn niet zwaar op de portemonnee en kunnen na verloop van tijd een groot rendement opleveren.

 

1. Wedding Planner

Vereiste investering: INR 20.000 tot INR 50.000

Bruiloften vormen een grote industrie in India. De “big fat Indian wedding” gaat nooit uit. Om een weddingplanner te worden, moet je geweldige netwerkvaardigheden hebben, creatief zijn en spontaan beslissingen kunnen nemen. De eerste projecten zullen je misschien niet veel opleveren, maar met de tijd zul je met sprongen vooruitgaan.  

 

2. Technisch freelancer

Vereiste investering: INR 0

Als je logisch kunt denken, analytische vaardigheden hebt en kennis van een programmeertaal dan kun je proberen om technisch freelancer te worden. Bijvoorbeeld, als je weet hoe je websites moet maken en verfraaien, promoot dan je website ontwikkelingsdiensten op platforms zoals Fiverr en Freelancer.

 

Wat voor investering heb je nodig? Misschien het betalen voor online cursussen en certificeringen om uw geloofwaardigheid en kennis te verbeteren. En met een overvloed aan middelen die gratis beschikbaar zijn op het internet, kunt u aan de slag met technisch freelancen door nul investering.

 

3. Sportschool of fitnesscentrum

Vereiste investering: INR 5 lakh tot INR 10 lakh

We leven in een wereld waar we vaak vergeten om ons lichaam te verzorgen wat resulteert in slechtere lichamelijke condities. Om dergelijke omstandigheden te vermijden, gaan we liever naar sportscholen of fitnesscentra. Het starten van een sportschool met een minimum aantal noodzakelijke apparaten op een goede plaats zal zeker een winstgevend business idee blijken te zijn.

 

4. Yoga en Meditatie Centrum

Vereiste investering: INR 5 lakh tot INR 30 lakhs

Met dat drukke schema, hectische leven, en veel werk stress kan niemand een gezond leven leiden. Uw yoga- en meditatiecentrum zal mensen helpen om te vechten tegen al deze eindeloze problemen. Afgezien van dat, het is ook een zeer winstgevend bedrijf idee. De investering bestaat alleen uit een goede plek en wat werknemers (optioneel). Je kunt ook een trainer inhuren als je geen kennis hebt van Yoga en meditatie.

 

5. Mechanische / Elektrische werken

Vereiste investering: INR 15 lakh tot INR 50 lakhs

De ontwikkeling van de huidige generatie technologieën vereist veel mechanische en elektrische goederen. Daarom is de oprichting van een garage voor het onderhoud van voertuigen of de verkoop van alle elektrische goederen winstgevend in de huidige tijden. Hoewel het om een investering gaat, is de winst altijd hoger.

 

6. ECommerce Websites

Vereiste investering: INR 1 lakh tot INR 10 lakhs

Online winkelen is de trend van het nieuwe tijdperk. Het is de gemakkelijkste manier van winkelen en het verkrijgen van het beste product uit duizenden opties. Alles wat je nodig hebt is een website en de producten die u wilt verkopen, kan het om het even wat zoals sieraden, schoenen, of zelfs de alledaagse huishoudelijke artikelen.

7. Bloggen

Vereiste investering: INR 10.000 tot INR 15.000

Bloggen is een van de beste zakelijke ideeën met een lage investering die u een hoge winst kan geven. Uw investering is alleen in de vorm van de vaardigheid in het schrijven van een blog, een internetverbinding, en een laptop of PC. Het is heel eenvoudig maar het kan hoge winsten opleveren.

 

Als de blog die je maakt op de eerste plaats komt op Google, dan kan de blogger betaald worden door Google. Dit is echt voordelig en gemakkelijk om mee te beginnen. Bovendien wordt bloggen door veel mensen gedaan en zij verdienen ook smerig geld zonder enige investering.

 

8. Online enquêtes en Captcha oplossen

Vereiste investering: NA

Een verdienmechanisme helemaal niet pijnlijk, het invullen van enquêtes, en het oplossen van captcha’s kan inkomsten genereren terwijl je thuis blijft. De vereiste vaardigheden zijn basiskennis Engels, kennis over getallen, en internet. De verdiensten lijken misschien klein, maar wanneer ze zijn opgebouwd, tonen de tijd en inspanningen de resultaten. Het is belangrijk te weten dat oplichters wijdverspreid zijn in dit domein.

 

Doe dus zorgvuldig onderzoek voordat u zich aanmeldt bij een enquêtebedrijf om te voorkomen dat u zich inlaat met onwettige bedrijven. Ook, als het bedrijf vraagt om registratiekosten dan is dat uw cue te weten dat het een fraude site. U kunt ook Google “scam” na het noemen van de naam van de website en je krijgt alle benodigde informatie.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/