Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

Meer inzicht met Shiftbase

De software van Shiftbase kun je nu gratis uitproberen gedurende 14 dagen. Twee weken lang kun je ervaren wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Wij geven je hier alvast een korte introductie.

In de basis is Shiftbase bedoeld voor:

-personeelsplanning en -administratie;

urenregistratie;

-verlofregistratie.

Het is een veelzijdig, online pakket vol gebruikersgemak. Het maken van -eventueel herhalende- roosters gaat snel en eenvoudig. Je kunt diensten slepen en terugkerende diensten inplannen. Er zijn verschillende roosterweergaven. Of je nu op je desktop, laptop, tablet of smartphone werkt je hebt altijd een passende en leesbare lay-out. Medewerkers geven via de Shiftbase app zelf hun beschikbaarheid door. Om ze daaraan te herinneren, dient de automatische reminder die op vaste momenten verstuurd wordt. De urenregistratie gebeurt door online in- en uitklokken of de prikklok. Groot voordeel voor jou als leidinggevende / planner is dat je real time weet wie er aan het werk zijn en dus ook hoe het ervoor staat met de loonkosten. Kloktijden worden binnen Shiftbase afgerond. Vergeet  iemand uit te klokken? Na een bepaalde tijd gebeurt dat vanzelf. Aan de hand van gewerkte en contracturen worden vakantie-uren toegewezen. Hierbij zijn startsaldo’s in te voeren en kunnen correcties aangebracht worden. Als personeelsleden verlof hebben aangevraagd in Shiftbase, zie jij dit direct. Jouw goed- of afkeuring is vervolgens voor de aanvrager rechtstreeks zichtbaar.

Personeelssysteem voor diverse branches

Het Shiftbase personeelssysteem wordt in de meest uiteenlopende branches gebruikt. Denk aan transport, recreatie, productie, retail, hotel, horeca, zorg en welzijn, beveiliging en facilitaire dienstverlening. De Echte Bakker, Sushi Time, ThyssenKrupp, Ageras en Meditrans zijn zomaar wat voorbeelden van bedrijven die met volle tevredenheid Shiftbase toepassen. Qua tarieven zijn er drie opties:

-Free (gratis, maar beperkt qua mogelijkheden);

-Starter voor € 2,75 per actieve medewerker per maand;

-Premium voor € 3,75 per actieve medewerker per maand.

Het Starter-pakket is geschikt voor kleine ondernemingen. Het Premium-pakket is het meest complete. Extra functionaliteiten die inbegrepen zijn: professionele koppelingen, uitgebreide rapportages, geavanceerde toeslagen, flexpool en de mogelijkheid verschillende afwezigheidstypes aan te maken.

https://www.shiftbase.com/nl/