Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Ongedierte in Utrecht

Utrecht, de stad van de studenten. De stad telt naast zo’n drie universiteiten, ook nog eens drie omvangrijke hogescholen. Geen wonder dus, dat er enorm veel studentenhuizen gevestigd in de Utrechtse hoofdstad. Echter staan studenten maar al te vaak bekend om hetgeen dat ze het niet zo nauw nemen met de hygiëne… Om deze reden worden Ongediertebestrijders Utrecht zo nu en dan gecontacteerd, en staan ze oog in oog met allerlei ongedierte waaronder ratten, kakkerlakken en bedwantsen.

Hoe voorkom ik dit als student zijnde?

Lege pizzadozen, openstaande flessen frisdrank en enorm veel etensresten, dat is wat menig studentenhuis kenmerkt. Hoewel dit voor de studenten vrijwel allemaal afval is, is dit voor talrijk van ongedierte één groot feest diner! Houd je studentenkamer dus schoon en gooi alles in de afvalbak. Hiermee verklein je de kans op vliegende en kruipende beestjes gigantisch. 

Niet alleen studenten de dupe

Natuurlijk zijn niet alleen studenten schuldig aan ongedierte plagen. Vele cafés, restaurants en winkels hebben er ook regelmatig last van! Hoe meer toeristen de stad aantrekt, hoe meer straatvuil er ontstaat. Zo zouden er een heleboel duiven af kunnen komen op verschillende pleinen in Utreg als gevolg van het achterlaten van etensresten. Ongediertebestrijding Utrecht staat dan als de wiedeweer voor je klaar om deze overlast ongedaan te maken!

Schakel de Utrechtse verdelger in! 

Terroriseert ongedierte jouw huis of bedrijfspand in Utrecht?  Als je te lang wacht met actie te ondernemen, zijn de gevolgen vaak niet meer te overzien. Je kunt er heel ziek van worden en/of er ontstaat veel schade aan je woning of bedrijfspand. Schakel daarom via Beestjes Kwijt een ongediertebestrijder in! Hij zorgt ervoor dat het ongedierte binnen een mum van tijd verdwenen is en voorziet je daarnaast van vakkundig advies om een ongedierteplaag in de toekomst te voorkomen. Surf vandaag nog naar www.beestjeskwijt.nl en maak direct een afspraak met de professional!

https://beestjeskwijt.nl/ongediertebestrijding/utrecht