Mirjam Mooijman
Image default
Relatie

Ontmoet de ware op een unieke plek!

Speeddaten in een klein, kaal en ongezellig zaaltje is echt niet meer van deze tijd. Search4love weet dat als geen ander. Daarom vinden Search4love speeddatingavonden en -events plaats in hippe clubs, gezellige bars, chique zalen et cetera. We geven twee voorbeelden.

Een geweldige locatie waar je terecht kunt voor speeddating Rotterdam is het Schielandshuis. Het gebouw staat aan de Korte Hoogstraat in het centrum. We hebben het over een historisch pand: het is tussen 1662 en 1665 gebouwd. Vermoedelijk was Pieter Post de architect. Deze Hollands classicisme-autoriteit is ook verantwoordelijk voor onder andere de Waag van Leiden, de Waag van Gouda, het Mauritshuis en Huis ten Bosch in Den Haag en het Maastrichtse stadhuis. Het gebouw huisvest anno nu zowel de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur als Rotterdam Tourist Information. De zogenoemde stijlzalen worden verhuurd en daar ga jij binnenkort dus speeddaten!

Speeddaten in een sfeervol grand café

Speeddating Deventer-kandidaten komen terecht in Hans & Grietje: een prachtig grand café op de Brink. Als je Deventer een beetje kent, weet je dat dit een van de mooiste pleinen van ons land is. Hans en Grietje is gehuisvest in een monumentaal pand, de inrichting is bijzonder sfeervol. Er staan grote ronde en rechthoekige tafels, met comfortabele stoelen. Aan de muren hangen kleurrijke, nostalgische posters. Als je met de auto komt, kun je die kwijt in Centrumgarage Deventer. Vervolgens is het nog maar twee minuutjes lopen naar de Brink. Vanaf Deventer Centraal Station en het busstation is het vijf minuten wandelen.

Is het voor jou de eerste keer dat je gaat speeddaten? Hier een paar leuke en interessante feitjes:

-vrouwen speeddaten vaker dan mannen; ervaring leert dat de plekken voor vrouwen eerder vol zijn dan die voor mannen;

-in vergelijking met vrouwen geven mannen sneller aan dat er een match is; de gemiddelde speeddatekaart van een man heeft twee keer zoveel vinkjes bij ‘ja, ik voel een klik’;

-mannen speeddaten het liefst alleen, vrouwen nemen graag vriendinnen mee. 

https://www.search4love.nl/