Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Ook met kerst is La Luna Waterbedden geopend

Je wilt graag wat meer weten over waterbedden? Daarvoor kun je ook gedurende de kerst terecht bij La Luna Waterbedden, dat in het Noord-Hollandse Bergum is gevestigd. Dat bedrijf bestaat al sinds 1977 en is gespecialiseerd in waterbedden. Ze hebben een zeer overzichtelijke en toegankelijke webwinkel, waarin je met plezier zult grasduinen. Dan zijn er wellicht modellen die je aandacht trekken. Als je ervan overtuigd bent dat een bepaald model is wat je zoekt, dan kun je dat online bestellen. Raak je graag eerst een bed aan, dan kun je na afspraak de showroom van La Luna Waterbedden bezoeken. Voor de volledigheid gaan we eerst in wat een waterbed precies is en wat voordelen zijn.

Wat is een waterbed

Bij een waterbed is het matras een zak van kunststof, die is gevuld met water. Doorgaans wordt voor de zak pvc gebruikt. Die zak ligt in een opvangbak die waterdicht is. Die bak wordt aangeduid met liner of veiligheidsvoering. Na het vullen met water zullen er luchtbellen in het matras zitten en daarom is ontluchting nodig. Op een later tijdstip kunnen door de aanwezigheid van bacteriën en algen weer luchtbellen ontstaan. Daarom wordt aan het water een middel toegevoegd dat die bacterien en algen doodt. Het water in een waterbed wordt elektrisch opgewarmd.

Voordelen van een waterbed

Een belangrijk voordeel van een waterbed is dat het zich aan de vorm van het lichaam aanpast. Je lichaam krijgt daardoor een prima ondersteuning. Dat verhoogt het slaapcomfort. De kans op spierpijn en rugklachten nemen er door af. De verwarming van het matras is in koude winters heel prettig. Als je een waterbed juist behandelt, dan gaat die een lange tijd mee, langer dan een standaard matras. Een waterbed is gelukkig niet populair bij huismijten.

Het aanbod van La Luna Waterbedden

La Luna Waterbedden biedt een ruime keuze van waterbedden. Daarnaast alleen de matrassen voor waterbedden. Ook kan je er allerlei onderdelen voor waterbedden vinden. Tenslotte kun je er hoofdborden, nachtkastjes en accessoires bestellen.

https://lalunawaterbedden.nl/