Mirjam Mooijman
Image default
Woning en Tuin

Stoere, chique, natuurlijke en speelse ornamenten vind je volop bij Deens

Zoek je een accessoire voor in de living die extra sfeer creëert? Wat denk je van een mooie plant zoals een Monstera, Strelitzia of Sansevieria? En daar hoort natuurlijk een passende pot bij. Bij Deens kun je goed shoppen voor plantenpotten en -bakken. We lichten er eentje uit. Een Ferm Living plantenbak:  de offwhite spikkel pot large. Deze stenen bak met handvaten is aan de buitenkant ongeglazuurd. Dit geeft een natuurlijke uitstraling, zeker in combinatie met de spikkeltjesafwerking. De crème-witte kleur past bij allerlei interieurs. In de pot kun je één grote, maar ook meerdere kleine planten kwijt. Voor een extra accent zou je de bak op een mooi kleedje kunnen plaatsen. Een voorbeeld: de groene vloermat met franjes van het label Bungalow. De maten zijn: 60 bij 90 cm. De mat is gemaakt van 100% katoen. De natuurgroene tint matcht goed met het offwhite van de pot.

Grote kleden verkoopt Deens ook. Hip en cosy is het juten HK Living vloerkleed van 2,00 bij 3,00 meter. Het kleed straalt een en al huiselijkheid uit én zorgt voor warme voeten op koude dagen. Het BLUSH-vloerkleed van Nordal is ook een aanrader. Dit wollen model is met de hand gewoven. De paarse, roze en lavendel tinten vormen een uniek, creatief geheel. De maten: 2,90 bij 2,00 meter. Je kunt voor de vloer natuurlijk ook kiezen voor een schapenvacht. Nordal levert warm-grijze vachten van Tibetaans lamswol. De lange haren voelen zacht aan. Een vacht als deze kun je overigens ook op een stoel of op de bank leggen. Je houdt ‘m schoon door uitkloppen of stofzuigen in een lage stand.

Een andere leuke versiering voor in huis: fotolijsten. Madam Stolz heeft stijlvolle exemplaren in de aanbieding. Eentje op een gouden voet, een met droogbloemen of een staand zilveren ontwerp. Er zitten standaard en bijzondere lijsten tussen, beide in verschillende maten. Met bijzonder bedoelen we bijvoorbeeld een hexagonale (6-hoekige) vorm.

https://www.deens.nl