Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

Strafrecht advocaten Rotterdam

Strafrecht advocaten Rotterdam

Als u op zoek bent naar goede strafrecht advocaten in Rotterdam, dan hebt u die bij dezen gevonden. Libertas Advocaten uit Rotterdam verleent zowel particulieren als ondernemingen bijstand in strafzaken. Daarnaast verleent dit advocatenkantoor in Rotterdam bijstand op het gebied van bestuursstrafrecht. Mocht u interesse hebben in bijstand van één van de goede strafrecht advocaten uit Rotterdam bij een strafrechtzaak, dan kunt u Libertas Advocaten benaderen. Advocatenkantoor Libertas Advocaten staat u niet alleen bij bij strafzaken in Rotterdam, ook in de rest van Nederland kunt u een beroep doen op Libertas.

Sterk advocatenkantoor in Rotterdam

Libertas Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam en onder andere gespecialiseerd in strafrecht. Wanneer u contact opneemt met één van de strafrecht advocaten in Rotterdam, mag u verwachten deskundig, juridisch en strategisch advies te ontvangen. U kunt advies krijgen dat gaat over de juridische en strategische belangen, denk hierbij aan: publiciteit, bedrijfsvoering en reputatieschade. En als het management of/of uw werknemers te maken gaan krijgen met onderzoek, hoort u hoe u hier goed en eerlijk mee om moet gaan. Daarnaast krijgt u uiteraard advies en inlichting over handhaving en strafrechtelijke vervolging, mochten deze van toepassing zijn op uw strafzaak.

Advocaat inschakelen voor financieel strafrecht

De bijstand van advocatenkantoor Libertas in Rotterdam is in principe gericht op het voorkomen van een proces. Mocht het toch op een rechtszaak uitlopen en betreft dit een zaak binnen het financieel strafrecht, dan mag u een hoge expertise van Libertas Advocaten verwachten.

Wat houdt het financieel strafrecht in?

Het financieel strafrecht betreft de strafrechtelijke handhaving van financiële wet- en regelgeving. Als uw onderneming te maken heeft met deze wetten en regelgeving en er zich problemen voordoen, dan kunt u Libertas inschakelen om u te ondersteunen. Een financieel strafrecht advocaat zal in Rotterdam of bij u op locatie (door heel Nederland) onderzoeken wat uw opties zijn en wat u het beste kunt doen.

Hoe u weet of u een financieel strafrecht advocaat uit Rotterdam nodig hebt of een andere advocaat? Als u deskundige bijstand kunt gebruiken in procedures tegen de AFM, BFT, DNB of het OM, dat zit u bij Libertas Advocaten helemaal goed voor een financieel strafrecht advocaat.

Of toch een fiscaal strafrecht advocaat nodig?

Ook als u op zoek bent naar een fiscaal strafrecht advocaat in Rotterdam (of daarbuiten), kan Libertas u bijstaan. Voor het verlenen van bijstand in fiscale strafrechtzaken is het een vereiste dat de betreffende advocaat zowel kennis heeft van het strafrecht als van het fiscale recht. U kunt bij Libertas Advocaten terecht voor een fiscaal strafrecht advocaat omdat zij samenwerkingsverbanden hebben met advocaten die zich hebben gespecialiseerd in fiscaalrecht. Door kennis te bundelen, weet Libertas op het hoogste niveau bijstand te verlenen aan cliënten.

Neem contact op

Voor bijstand van de beste strafrecht advocaten uit Rotterdam kunt u contact opnemen met Libertas Advocaten door te bellen naar +31 (0)10-268 17 58 of te mailen naar info@libertasadvocaten.com.

https://www.mirjammooijman.nl/