Mirjam Mooijman
Image default
Bedrijven

Van Dijk advocaten Den Haag

Heeft u juridische steun nodig omdat u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval? Dan kunt u rekenen op de kennis en ervaring van Van Dijk advocaten Den Haag. Thomas van Dijk en zijn team hebben al vele slachtoffers bijgestaan in grote en kleine zaken. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in verkeersongevallen. Ook als u slachtoffer bent geworden van een ongeluk op de werkvloer of een medische fout, kunt u terecht bij Van Dijk advocaten.

Letselschade claimen via advocaat 

Als slachtoffer van een ongeval kunt u de kosten voor de letselschade claimen bij de tegenpartij. Dit kunt u zelf doen, maar in de meeste gevallen is dit een vrij ingewikkeld proces. Er komt veel papierwerk bij kijken en soms is specifieke kennis nodig van bepaalde zaken. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Letselschade advocaat Van Dijk kan u alle juridische rompslomp uit handen nemen en uw zaak tot een succesvol einde brengen.

Directe verzekering in plaats van WA

Wanneer u schade oploopt door de schuld van iemand anders, dan kunt u aanspraak maken op de WA  verzekering van de tegenpartij. De kosten die u maakt, worden dan vergoed door deze verzekering. Dit is in principe een logisch systeem, maar het heeft ook een aantal nadelen. Een belangrijk nadeel is dat eerst iemand aansprakelijk dient te worden gesteld voor het ongeval. Pas als dit gebeurd is, keert de verzekeraar het bedrag uit. Dit kan erg lang duren, waardoor u als slachtoffer in eerste instantie met veel kosten zit. Daarom wordt nu gekeken naar de mogelijkheden van een directe verzekering, waarbij de kosten direct kunnen worden verhaald op de eigen verzekering. Meer informatie hierover vindt u op de website. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/