Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers zijn dakdekkers die hun beloftes nakomen

Bent u in het bezit van een woning met een plat dak en is er schade ontstaan aan het dak? Voor een dakreparatie aan uw platte dak kunt u de Dakmakers uit Alphen aan den Rijn bellen.

Wie zijn de Dakmakers precies? Wij zijn dakdekkers die al meer dan dertig jaar met veel plezier op daken klimmen. We werken in een zeer hecht team met stuk voor stuk enthousiaste mensen. En we zijn niet alleen enthousiast, maar ook nog eens allemaal goed opgeleid. Elke dakdekker binnen ons team heeft een goede, branche gerichte, opleiding gevolgd. Ook krijgen we regelmatig bijscholing zodat we goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak. We werken volgens de laatste normen en eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, hiervoor hebben we het VCA certificaat behaald. We zijn nuchter, kordaat en praktisch. We staan met beide benen op de grond, nou ja, eigenlijk op een dak. We houden ons aan de afspraken en komen onze beloftes goed na. Ook zijn we echte aanpakkers. U weet precies wat u aan ons heeft!

Onze dienstverlening is zeer ruim

Wij bieden meerdere diensten aan. U kunt bij ons aankloppen voor een dakreparatie, dakonderhoud, dakrenovatie en dakadvies.

Advies op maat, dat is wat u van ons krijgt. Altijd eerlijk en altijd realistisch. Wij denken in mogelijkheden en hebben zeer veel kennis door onze jarenlange ervaring. Of het nou gaat om advies over een dakrenovatie of het verduurzamen van een dak, wij leggen u graag alles uit. Hier nemen we dan ook ruim de tijd voor. Hoewel we graag op een dak staan, vinden we het ook leuk onze kennis aan u over te brengen aan de keukentafel. Elke vraag die u heeft mag u aan ons stellen, wij zullen ze allemaal beantwoorden.

Wilt u weten wat de Dakmakers voor u kunnen betekenen? U kunt het contact formulier op onze website invullen, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Wilt u ons liever telefonisch bereiken? Dat kan op het volgende nummer: 085 022 0680. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@ dakmakers. nl.

 

https://www.dakmakers.nl/