Mirjam Mooijman
Image default
Telefonie

De telefoon van jouw keuze zonder extra kosten morgen al in huis

Bij Swapphone kun je 24/7 online terecht voor een hippe, goed werkende smartphone. Voor zo’n smartphone huren betaal je een vast bedrag per maand. Vervolgens staat de telefoon net zo lang tot jouw beschikking als je er gebruik van wilt maken. Wil je op een gegeven moment overstappen op een nieuwer toestel? Je dient een verzoekje in bij Swapphone. De telefoon wordt direct naar je verzonden. Zodra het pakket binnen is, haal je je sim uit de oude telefoon en plaats die in de nieuwe. Het oude toestel stuur je terug naar Swapphone en klaar ben je. Aan het omruilen zijn geen kosten verbonden. Het enige waar je alert op moet zijn, is het maandbedrag. Dat zal -afhankelijk van het model dat je kiest- aangepast worden.

Verschillende Samsung en iPhone modellen

Een iPhone 11 lease of een Samsung Galaxy S10 lease model regel je online. Wel zo makkelijk. Heel relaxed is de levenslange garantie. Stel je kunt je telefoon niet meer gebruiken om een van de volgende redenen:

-hij valt en gaat kapot;
-hij wordt gestolen;
-hij gaat regelmatig op zwart, zonder duidelijke reden.

Swapphone zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk een andere leasetelefoon in je bezit krijgt. Bij de grote providers heb je meestal alleen de keuze uit een contract van 2 of 1 jaar. Swapphone biedt je de mogelijkheid per maand op te zeggen. Je zit in principe dus nergens aan vast en daarom wordt een en ander ook niet geregistreerd bij het BKR.

Zoomen we even in op de lease-smartphones. Er zijn iPhone- en Samsung-toestellen. Elke phone wordt grondig getest (binnen- en buitenkant!), opgeknapt en schoongemaakt. Sommige zien er gloednieuw uit, andere hebben een minuscuul krasje of ander gebruikersspoor. De allerlaatste modellen zitten ertussen. Ben jij gehecht aan de iPhone 8 of de Samsung Galaxy S9+? Swapphone zorgt ervoor dat die jouw richting op komt. Op de Swapphone site staat een overzicht van alle telefoons. Daarbij vermeld staan ook het maandbedrag en de specificaties van de phone.

 

https://swapphone.nl/