Mirjam Mooijman
Image default
Telefonie

T-Mobile wordt Odido, lees hier alles over deze naamsverandering

Als je in Nederland woont, heb je vast en zeker gehoord van T-Mobile – de bekende mobiele provider die al jarenlang actief is op de Nederlandse markt. Maar wist je dat deze provider binnenkort van naam gaat veranderen? Ja, dat klopt! T-Mobile Nederland heet vanaf nu Odido en dit gaat gevolgen hebben voor zowel bestaande als nieuwe klanten. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over deze bijzondere naamsverandering.

Allereerst de reden van de naamswijziging

Laten we beginnen met waarom T-Mobile Nederland heeft besloten om van naam te veranderen. Volgens de provider zelf draait het allemaal om de nieuwe visie en missie die men voor ogen heeft. Deze missie draait om het zoeken naar manieren om mensen te verenigen en samen te brengen. De naam Odido zou daar perfect bij passen, omdat deze naam volgens de provider staat voor samenwerking en teamwork. Bovendien klinkt Odido in veel talen goed – iets wat T-Mobile niet kon zeggen.

Maar wat betekent deze naamsverandering voor bestaande klanten van T-Mobile? Het goede nieuws is dat de verandering op zichzelf geen impact heeft op de services en producten die klanten momenteel afnemen. Je kunt dus gewoon blijven bellen, SMS’en en internetten zoals je dat altijd al deed. Het enige verschil is dat je nu in plaats van T-Mobile op je telefoon “Odido” zult zien staan als provider.

Mocht je toch nog vragen hebben over de verandering of over je contract bij T-Mobile, dan kan je het beste contact opnemen met de klantenservice. Deze is er om je te helpen met al je vragen en zorgen.

Wat betekent de naamsverandering voor nieuwe klanten die in de toekomst willen gebruikmaken van Odido? Het goede nieuws is dat deze nieuwe naam de deur opent voor vele nieuwe kansen. Odido zal blijven investeren in de kwaliteit van haar services en producten en zal tegelijk nieuwe manieren ontdekken om mensen nog beter met elkaar te verbinden. Dit betekent ook dat nieuwe klanten bij het afnemen van producten bij Odido kunnen rekenen op de allerbeste en nieuwste technologieën.

Tot slot vroegen wij ons af, wat moeten onze Belgische buren hiermee? Het antwoord is simpel: niets. T-Mobile Nederland is geen onderdeel van T-Mobile België, Luxemburg of Duitsland, zoals sommige mensen misschien denken. En de naamsverandering is alleen van toepassing op de Nederlandse tak van T-Mobile. Als je in België woont en gebruikmaakt van T-Mobile België, hoef je dus niet bang te zijn voor verandering.

Eigenlijk is het puur symbolisch

Zoals je ziet is de naamsverandering van T-Mobile Nederland naar Odido op dit moment vooral een symbolische verandering, zonder grote veranderingen in producten of services. Voor huidige klanten verandert er dus helemaal niets aan de manier waarop ze bellen, sms’en of internetten, en met de productverbetering moeten nieuwe klanten juist blij zijn. Het was in ieder geval verfrissend om de razendsnelle ontwikkelingen in telefoonmarkt aan de hand van zo’n verandering mee te maken!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Mobieleproviders.nl.

 

Klik hier om direct naar de website van Mobiele Providers te gaan.