Mirjam Mooijman
Image default
Mode en Kleding

Doe je vriendin wat moois kado!

Doe je vriendin wat moois kado! 

Je vrienden wat cadeau doen is altijd een uitdaging. Want wordt het weer het standaard luchtje wat je elk jaar haalt of ga je toch voor iets anders? Wellicht kunnen wij jou helpen met het uitkiezen van het perfect cadeau!

 

Welke cadeau is iets waar ze wat aan heeft?

Voor een vrouw kan je honderden cadeaus bedenken, maar wat is iets waar ze daadwerkelijk wat aan heeft? Het luchtje dat je elk jaar weer haalt kan echt niet meer en ook het kopen van sieraden worden erg standaard. Misschien is het een goed idee om eens te kijken bij de portemonnee tasjes. Deze tasjes zijn gemaakt in verschillende uitvoeringen en kleuren, maar zien er weer net niet zo uit als de standaard portemonnees welke te koop zijn. Ga eens een keer voor een leuk en uniek cadeau waar je vriendin wat aan heeft, en kom je uit je comfort zone.

 

Welk tas is het meest neutraal als cadeau?

Als je een tas voor je vriendin wilt uitzoeken als cadeau, is het van belangrijk dat je vooraf weet waar ze van houdt. Denk hierbij aan de kleur, eventueel met print erop of gewoon een basic tas. Mocht je het echt niet weten, ga dan voor een classic zwarte schoudertas. Deze kleur doet het eigenlijk altijd wel goed en valt te combineren met alles wat je aantrekt, wat erg fijn is. Eveneens valt het model ook altijd goed in de smaak, gezien de schoudertas ook wel het meest wordt gebruikt onder de dames. De tas heeft een perfect formaat en de dagelijkse benodigdheden kunnen hierdoor gemakkelijk worden meegenomen.

 

Waar kan ik het beste zoeken naar tassen?

In eerste instantie kan je online zoeken naar tassen algemeen, zodat je alle soorten en maten naar voren ziet komen. Via de diverse websites kan je een goed overzicht creëren omtrent welke tassen er allemaal beschikbaar zijn voor vrouwen. Vervolgens kan je voor jezelf een opmaak maken van bepaalde tassen en deze, indien dit mogelijk is, in de winkel(s) bekijken zodat je goed weet hoe ze er in het echt uit zien. Houdt er wel rekening mee dat je eraan denkt dat het geen tas is voor jezelf, waardoor de keuze echter wat lastiger kan zijn. Als je tassen wilt vergelijken, overweeg dan waar je vriendin de tas voor gebruikt, hoe ze het liefst haar tas draagt (dit kan om de schouder zijn, maar ook als een cross over) en wat zij dagelijks meeneemt aan accessoires in haar tas, zodat deze achteraf niet te klein of misschien zelfs te groot is.