Mirjam Mooijman
Image default
Hobby en vrije tijd

Een luxe jacht reserveert u eenvoudig bij dé specialist in jachtverhuur

Wilt u er even lekker tussenuit en zoekt u naar een leuke manier om een vakantie in eigen land aan te kleden? Wellicht spreekt het u aan om een eigen jacht te huren en uw vakantie op het water te vieren. Op die manier heeft u de mogelijkheid om uzelf in de natuur te begeven terwijl u geniet van rust en stilte. Met een jacht profiteert u van luxe en rust tegelijkertijd, dat is toch ideaal! Daarom doet u er verstandig aan om in contact te komen met Delos Yachtcharter. Deze specialist in jachtverhuur beschikt over diverse fraaie jachten voor uiteenlopende gezelschappen. Deze jachten zijn van alle gemakken voorzien, het ontbreekt u aan niets! Van een keuken tot een badkamer en een slaap- en zitgedeelte; aan alles is gedacht. U hoeft alleen nog aan uw bagage en slaapspullen te denken.

U heeft geen vaarbewijs nodig

Wanneer u een boot wilt huren bij deze expert in jachtverhuur, is het niet noodzakelijk dat u over ervaring met het besturen van boten beschikt. U kunt zelfs een jacht huren bij Delos Yachtcharter zonder dat u over een vaarbewijs beschikt! De vakmensen van dit bedrijf geven u uitgebreide instructies over het besturen van een jacht. Twijfelt u of dit voldoende is en wilt u toch meer leren over het zelfstandig varen? Dan heeft u bij dit bedrijf ook de mogelijkheid een vaarles te volgen. Zo leert u tot in detail hoe een jacht werkt en kunt u het water met vertrouwen tegemoet treden. Vervolgens kunt u geheel onbezorgd vakantie vieren!

Reserveer uw jacht

Wilt u meer weten over de jachtverhuur van Delos Yachtcharter? Op hun website vindt u meer informatie over de uiteenlopende jachten die zij aanbieden. U krijgt een uitgebreid overzicht van de faciliteiten op ieder jacht en de bijbehorende tarieven. Weet u welk jacht u wilt huren en wanneer? Reserveer dan direct uw boot en dit bedrijf maakt alles voor u in orde.