Mirjam Mooijman
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar kunt u een goede caravan of camperbus kopen?

Heeft u altijd al eens willen kamperen, maar wilt u niet in een tentje op een camping staan? Kies er dan voor om een caravan of camperbus te kopen. Met deze kampeervoertuigen bent u zeer mobiel en kunt u gaan en staan waar u wilt. Daarnaast beschikt u over alle voorzieningen die u nodig heeft op vakantie. De meeste caravans en campers beschikken over een keukentje, slaap- en zitruimte en soms ook over een kleine badkamer. Uiteraard zijn er veel verschillende caravans en campers beschikbaar en kunt u hier zelf een keuze in maken. Bij Campolife hebben ze een ruim aanbod aan kampeervoertuigen en andere kampeerbenodigdheden. Deze specialist vertelt u graag meer over de verschillende voertuigen en merken uit hun collectie.

Nieuwe en tweedehands kampeervoertuigen

Wanneer u ervoor kiest om een caravan te kopen, heeft u de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands caravans. Voor welke optie u ook kiest, u profiteert altijd van de beste kwaliteit. Bij Campolife leveren ze hun tweedehands voertuigen namelijk met BOVAG-garantie. Dit betekent dat u verzekerd bent wanneer er onverhoopt een reparatie nodig is aan de caravan. Besluit u toch om een camperbus te kopen in plaats van een caravan? Ook dan zit u bij deze specialist helemaal goed! Ze bieden campers van verschillende toonaangevende merken aan. Denk hierbij aan Mc Louis, Tec en Laika, maar ook Knaus is een favoriet onder vele kampeerliefhebbers.

Bekijk het aanbod online of ga langs in de showroom

Of u nu een caravan of een camperbus gaat kopen, bij Campolife kunnen ze u gegarandeerd verder helpen! Bekijk hun uitgebreide aanbod online of ga langs in hun showroom. Hier krijgt u ook direct advies van de medewerkers. Heeft u ook andere kampeerspullen nodig, bijvoorbeeld een voortent, beschermhoes of reinigingsmiddelen? Ook dan kunt u hier terecht. Voor vragen of advies kunt u ook altijd contact opnemen met Campolife via de contactgegevens op hun website.