Mirjam Mooijman
Image default
Woningen

Een makelaarskantoor is een jong, dynamisch ontwikkelend bedrijf

Vastgoedbedrijf voor verhuur en verkoop van onroerend goed. Een makelaarskantoor is een jong, dynamisch ontwikkelend bedrijf met een staf van professionele makelaars die u zijn diensten aanbieden. Een professionele makelaar van ons bedrijf zal aan elke klant vastgoeddiensten verlenen. Een goede makelaar staat garant voor stabiliteit bij het verhuren van appartementen en elk ander onroerend goed.
Vastgoeddiensten professioneel en efficiënt!
Onroerend goed tegen betaalbare prijzen. Individuele benadering van elke klant. Volledige ondersteuning van transacties.
Hoogwaardige, professionele dienstverlening: Hypotheekverstrekking: hypotheek, herfinanciering, Verkoop van onroerend goed: residentieel, voorstedelijk, buitenlands, commercieel. Verhuur van onroerend goed: residentieel, voorstedelijk, buitenlands, commercieel, plus: architectuur, interieurontwerp, advies, notaris, renovatie, verzekeringen, bouw, vastgoedbeheer en nog veel meer.
Onze principes:
• openheid en eerlijkheid naar klanten toe
• Individuele benadering van elke klant.
• naleving van de regels van beroepsethiek, vertrouwelijkheid van alle informatie.
• elke klant, ongeacht zijn budget, wordt een VIP-klant. Onze missie is om de kwaliteit en het comfort van het leven van mensen te verbeteren, om de creatie van een beschaafde vastgoedmarkt te maximaliseren, waar relaties gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen en respect. Ons doel is om hoogwaardige en professionele vastgoeddiensten te bieden op de vastgoedmarkt.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/