Mirjam Mooijman
Image default
Entertainment

Een schoolreis die de kinderen nooit meer vergeten

Een schoolreis organiseren kan lastig zijn. Je wilt immers naar een locatie die leuk is voor alle kinderen van een klas of school. Eén en ander hangt er natuurlijk ook vanaf of de schoolreis voor een bepaalde klas is of dat de hele school naar dezelfde locatie gaat. Een locatie die geschikt is voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 is BillyBird Park Hemelrijk. De verschillende attracties bieden jong en oud volop speelplezier. Van stoere achtbanen voor de oudere kinderen tot een afgesloten speeltuin voor de allerjongsten.

Overzichtelijk speelplezier voor de allerkleinsten

Met jonge kinderen op schoolreis kan zorgen met zich meebrengen. Kleine kinderen letten niet altijd even goed op en het is belangrijk om hen daarom goed in de gaten te kunnen houden. Daarom is bij BillyBird het park opgedeeld in verschillende gebieden. Voor de kleinsten is het speelgebied Kinderland overzichtelijk ingedeeld en daarom is er maar één uitgang. Zo is het gemakkelijk om alle kinderen in de gaten te kunnen houden. Daarbij kunnen zij niet bij het water komen, waar de oudere kinderen wel kunnen komen. Door de uiteenlopende attracties is een schoolreis naar BillyBird Park Hemelrijk leuk voor iedereen.

Uiteraard ook leuk als je niet op schoolreis bent

Natuurlijk is BillyBird Park Hemelrijk niet alleen een ideale plaats voor schoolreisjes. Ook voor het hele gezin is dit een heerlijke dag uit voor iedereen. Of de kinderen nu in de achtbaan gaan, graag binnen spelen of liever ravotten in de ballenfabriek, er is altijd wel iets om te ondernemen. Op warme dagen kan er daarbij heerlijk worden gezwommen in het grote meer in het park. Maar ook de vele waterattracties bieden volop speelplezier in de zomer. En na een dag vol speelplezier kan de dag worden afgesloten met een heerlijke barbecue op het terras. Van begin tot eind een geslaagde dag voor jong en oud.

https://billybird.nl/hemelrijk/