Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Kewodak is een zeer professioneel en kundig dakdekkersbedrijf

Zoekt u een goed en professioneel dakdekkersbedrijf voor uw platte dak? Klop dan zeker bij Kewodak aan! Kewodak heeft een streepje voor op andere dakdekkersbedrijven, ze bestaan namelijk al ruim 35 jaar. Door de kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan zijn de mensen van Kewodak ware specialisten.

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw of om particulieren of bedrijven, Kewodak staat voor u klaar! Bij een groot project wordt er gewerkt in een team, bij een kleine opdracht wordt er alleen gewerkt of eventueel met zijn tweeën. Er wordt binnen het team altijd goed gecommuniceerd en samengewerkt, zodat het eindresultaat altijd in orde is. Iedere collega is op de hoogte van zijn of haar werkzaamheden en doet datgene waar hij of zij het beste in is. Het team gaat gezellig met elkaar om en er wordt naar ieders wensen geluisterd.

Het beste van het beste wordt geleverd als het gaat om daken inspecteren, daken repareren, daken onderhouden en advies geven. Kewodak staat garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. Daarnaast bezit Kewodak de volgende certificaten en kwaliteitseisen:

  • Het Dakmerk Waarborgfonds
  • Het KOMO-procescertificaat
  • Het VCA-certificaat

Waar u ook woont, Kewodak komt naar u toe!

Of u nu een dakdekker in Katwijk, Den Haag, Rotterdam, Abcoude of Amsterdam zoekt, de dakdekkers van Kewodak komen naar u toe! Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Elke ochtend zien alle collega’s elkaar in Alphen aan den Rijn, om van daaruit naar hun klanten te rijden.

De dakdekkers van Kewodak zijn voornamelijk te vinden in Zuid Holland, Noord Holland, de Randstad en ’t Groene Hart, maar ze draaien hun hand er ook niet voor om om verder het land in te rijden.

Wilt u eens kennis maken met de specialisten van Kewodak maar wilt u nog nergens aan vast zitten? Geen probleem, de dakdekkers van Kewodak komen geheel vrijblijvend kennis met u maken en voorzien u ook graag vrijblijvend van advies. Het is vervolgens aan u of u met Kewodak in zee gaat.

 

https://www.kewodak.nl/