Mirjam Mooijman
Image default
Mode en Kleding

Modetrends van 2022

Iedereen vraagt zich elk jaar weer af wat de modetrends zullen worden in het aankomende jaar. Komt disco weer terug of blijft het in het verleden? Dragen we dit jaar felle kleuren of is het back to black? Worden het T-shirts waar groot een merk op staat of is minimalistisch de weg om te gaan? In dit artikel benoemen wij een paar modetrends van 2022

Felle kleuren uit de jaren 80

De felle kleuren van de jaren 80 zijn weer helemaal terug. Neon groen, citroen geel of flamingo roze. Hoe feller hoe beter. Een merk wat hier sterk op in speelt is in gold we trust. Het is wel essentieel dat deze kleuren niet door elkaar gedragen worden. De trend zit in eenheid van de outfit. Zo is het de mode dat een gehele outfit bijvoorbeeld neon groen is of flamingo roze. Combineer dit met een stijlvolle tas of andere accessoires en je wordt hét fashion icoon van je groep.

We leren het nooit

Leer is terug van weggeweest. Ook hierin zien wij dat de jaren 80 een comeback maken. Complete outfits gemaakt van leer die je hoort aanlopen voor je ze ziet aankomen. Een grote missconceptie is dat leer persé zwart moet zijn, maar niks is minder waar! Zo kan leer ook zeer stijlvol zijn in bordeaux rood, roze of zelfs paars. Liever geen complete leren outfit aan? Met alleen leren schoenen kom je ook al een heel eind!

Bodywarmer

De bodywarmers zijn de trend voor in de later zomer en vroege herfst. Waar in de late zomer lichte crème kleurige bodywarmers helemaal in zullen zijn, worden deze vervangen door de olijfgroene en zwarte bodywarmers van de herfst. Helaas zijn bodywarmers wel mouwloos, combineer deze dus met een paraplu in dezelfde kleur om de outfit helemaal samen te trekken.

https://konceptstore.nl/collections/in-gold-we-trust