Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl heeft voor ieders smaak de perfecte naamplaat

Emaille huisnummers, naamplaten van glas en gietijzeren uithangborden: Naambordkopen.nl heeft ze op voorraad en kan ze deze week nog leveren.

Smaken verschillen. Dit geldt zeker ook voor naamplaatjes bij de voordeur. Terwijl de een helemaal enthousiast is over een huiselijk met de hand beschilderd houten bord, geeft een ander de voorkeur aan een hippe solar verlichte naamplaat van RVS. Sommige mensen gaan voor basic en komen uit bij een minimalistisch kunststof bordje dat op de brievenbus past. Anderen maken echt werk van de entree en bestellen een groot, kleurrijk cottage bord met een afbeelding.

Het messing naambord is zeer sterk en vraagt weinig onderhoud

Reden om een messing naambord te kiezen, is de kwaliteit. Messing kan tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te houden. De bordjes worden ambachtelijk gegoten door het Naambordkopen.nl-team. Door middel van de graveertechniek worden naam en huisnummer erop geplaatst.

Naamplaten van leisteen zijn er in allerlei maten: 30 bij 15 cm, 15 bij 30 cm, 30 bij 20 cm, 23 bij 13 cm, 20 bij 20 cm en 15 bij 15 cm. Ieder bord heeft een andere structuur, we hebben immers te maken met een natuurproduct. De tekst is grijs van kleur en wordt in de plaat gelaserd.

Een marmeren naamplaat, ook dat is een optie. Een leuk weetje: er zijn 5 soorten marmer en die zijn vernoemd naar de vindplaats:

–        Carrara (Italië);
–        Paros (Griekenland);
–        Pentelikon (Griekenland);
–        Proconnesus (Turkije);
–        Belgisch marmer.

De naamborden van marmer op Naambordkopen.nl zijn donkergrijs van kleur.

Op afspraak langskomen in de winkel van Naambordkopen.nl

We kunnen ons voorstellen dat u het aanbod huisnummers en naamplaten overweldigend vindt en dat u maar niet kunt kiezen uit een aantal naamplaten. Een tip: maak een afspraak om langs te gaan bij Naambordkopen.nl in Heemskerk om de borden met eigen ogen te bekijken. Als u ze naast elkaar ziet, is het waarschijnlijk makkelijker een keus te maken. Ter plekke geeft u de kleur van het bord, de tekstkleur, het lettertype, de lettergrootte, de uitlijning et cetera door. Zodra het naambord klaar is, wordt het naar u opgestuurd.

 

https://naambordkopen.nl/