Mirjam Mooijman
Image default
Geschenken

In deze webshop ontdek je het geneeskrachtige effect van edelstenen

Het gebruik van edelstenen vanwege hun heilzame werking gaat honderden jaren terug. Verschillende culturen hebben ontdekt dat edelstenen een geneeskrachtig effect kunnen hebben. Verschillende edelstenen kunnen ondersteunend werken bij het aanpakken van lichamelijke klachten en kan ook een verschil maken in hoe je je mentaal voelt. Zo helpt rozenkwarts om jezelf te accepteren, tijgeroog helpt bij benauwdheid en ademhalingsproblemen en lapis lazuli heeft een verzachtende werking als je het verwarmt en vervolgens op een pijnlijke plek legt. Je kunt gericht een kwaal aanpakken met behulp van de juiste edelstenen. Weet je niet welke edelsteen je daarvoor nodig hebt? Dan kun je voor advies terecht bij Xoxos. De webshop waar je edelstenen kunt kopen, biedt ook advies en begeleiding bij kwalen met behulp van edelstenen. 

Ervaar zelf de heilzame werking van edelstenen en drakenschedels

De webshop heeft edelstenen in zowel ruwe en bewerkte vorm voor verschillende geneeskrachtige doeleinden. Ook kun je verschillende producten en objecten vinden in de webshop waarin edelstenen zijn verwerkt zoals beelden, juwelen, theelichthouders, lampen en drakenschedels. Dat zijn natuurlijk geen echte drakenschedels, maar prachtig geslepen edelstenen in de vorm van een drakenhoofd. Draken zijn mythische dieren die bijzondere krachten hebben, wat goed past bij de heilzame werking die van de drakenschedels uitgaat. De drakenschedels zijn er in verschillende afmetingen en onder andere verkrijgbaar in labradoriet, wat verlichtend werkt bij stress en amethist, wat nachtmerries helpt te verdrijven. Ben je benieuwd naar de drakenschedels? Kijk in de webshop voor edelstenen naar het complete assortiment.

Koop edelstenen of drakenschedels met een geneeskrachtige energie via de webshop

Wil je geneeskrachtige edelstenen kopen? Dan kun je eens kijken in de webshop van Xoxos. In de webshop vind je edelstenen en vind je een enorm aanbod aan geneeskrachtige stenen, drakenschedels en diverse andere producten voor mindful wonen en leven. Of bestel een mooie cadeauset en maak iemand anders blij met een edelsteen die hem of haar helpt.