Mirjam Mooijman
Image default
Vervoer en transport

Plateauwagens van topkwaliteit

Plateauwagens van topkwaliteit

Een plateauwagen is een aanhangwagen waar de wielen ervan onder de laadvloer zitten. Ze zitten dus niet naast de laadvloer zoals bij een bakwagen. Dit kleine verschil maakt de plateauwagen een stuk veelzijdiger dan het bakmodel. Door smalle straten navigeert u gemakkelijk met een plateauwagen. Bent u op zoek naar een plateauwagen van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij het merk EDUARD aan het juiste adres. Deze fabrikant produceert al jarenlang diverse aanhangwagens en is gespecialiseerd in het produceren van plateauwagens. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit merk? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.

Jouw plateauwagen samenstellen

EDUARD bouwt zijn plateauwagens voor jou, precies zoals je deze nodig hebt. EDUARD plateauwagens zijn verkrijgbaar als enkel- en tandem- of tridemasser, geremd of ongeremd. De plateauwagens zijn er in maar liefst 16 verschillende afmeting, tot wel zes meter lang. Deze komen met diverse laadvermogens, vanaf 750 kg tot 3500 kg en de laadvloerhoogte heeft drie mogelijkheden. Naast alle standaard plateauwagens die het merk biedt, heeft u ook nog de mogelijkheid om zelf een plateauwagen samen te stellen met hun handige configurator. Het maakt niet uit hoe jij jouw EDUARD plateauwagen samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben de honderden varianten gemeen. Het chassis is gelast en volbad verzinkt. De vlakke laadvloer maakt EDUARD van één multiplex-vloerplaat met een antisliplaag. Voor de beste beveiliging van uw lading zijn de aanhangwagens van EDUARD voorzien van touwhaken en vastzetbeugels. Alle borden van de plateauwagen zijn naar beneden te klappen. Hierdoor gebruik je de volledige breedte als laadruimte en plaats je zware ladingen met gemak.

Aanhangwagens en toebehoren door heel Europa

Het merk EDUARD maakt naast plateauwagens ook andere aanhangwagens zoals autotransporters, machinetransporters en kippers van topkwaliteit. Naast de aanhangwagens bieden zij ook accessoires voor de aanhangwagens aan. Misschien is een loofrek, voorrek of een huifdoek wel ideaal voor u. Deze toebehoren vindt u allemaal bij het merk EDUARD. Dit merk heeft geselecteerde dealers door heel Europa.

Meer informatie over de plateauwagens van EDUARD

Wilt u meer weten over de plateauwagens of andere aanhangwagens van EDUARD? Op de site van het merk vindt u informatie over de aanhangwagens en ziet u ook foto’s. Wilt u graag persoonlijk contact over de aanhangwagens? Dan kunt u gerust contact opnemen met een van de dealers. U vindt de contactgegevens van de dealers op de website van EDUARD onder de contact pagina.

https://www.eduard.nl/plateauwagens