Mirjam Mooijman
Image default
Zakelijk

Praktijksoftware van Incura geeft je rust en overzicht

Gaan werken in de zorg, veel mensen overwegen deze carrièreswitch. Er is in het hele land vraag naar zorgprofessionals in de meest uiteenlopende disciplines. Als net afgestudeerd psycholoog, coach of oefentherapeut bouw je vast snel een trouwe klantenkring op. Maar heb je al nagedacht over de administratie ergotherapie, fysiotherapie of logopedie? Welk planningsprogramma ga je gebruiken? Hoe factureer je? Ga je alles zelf doen? Schakel je een accountant in voor het financiële gedeelte? Dit soort vragen zijn belangrijk als je net voor jezelf begint. Het Incura zorgpakket geeft je direct een goede en betrouwbare basis. Het is een webbased EPD software programma -je werkt altijd online- waarbinnen je alle administratieve bezigheden combineert:

-agenda;

-elektronische patiëntendossiers;

-meetinstrumenten;

-boekhouding;

-facturatie.

Het is een pakket dat alle functionaliteiten die therapeuten vandaag de dag nodig hebben, combineert. De overzichtelijke sjablonen met bijbehorende kleuren spreken voor zich. Zorgpaden zijn aan persoonlijke voorkeuren aan te passen. Voor jouw geheel eigen manier van werken is alle ruimte. De Incura app op je tablet en telefoon maakt dat je 24/7 gegevens tot je beschikking hebt. Even snel een wijziging doorvoeren, is zo gebeurd.

Incura bestaat inmiddels bijna 25 jaar en valt onder de WinBase Groep. Eric de Boer en Henk Groen zijn de oprichters van WinBase. Allebei zijn ze getrouwd met iemand die in de zorg werkzaam is. Ze weten waar ze het over hebben. En weten ze dat even niet, dan weten ze in ieder geval wel waar te informeren! Uitgangspunt van Incura is het werk van zorgmedewerkers overzichtelijker, makkelijker en leuker te maken. De programma’s en apps zijn nooit af. Het Incura-team blijft door-ontwikkelen, aanpassen en verbeteren. Dit alles ingegeven door de feedback die vaste klanten geven. Er is dus een continue en open communicatie met de zorg. Overigens zijn veel van de mensen die voor Incura werken afkomstig uit de zorg. Zij weten wat er speelt en wat belangrijk is.

Heb jij interesse? Maak snel een afspraak voor een één-op-één gesprek. Aanvullende informatie kun je ook via de mail of telefonisch krijgen: info@incura.nl, 088 – 946 22 73.

https://www.incura.nl