Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Smartphone batterij snel leeg? Laat deze vervangen bij PDARepair!

Gaat de batterij van jouw smartphone steeds sneller leeg? Heb je het verbruik van diverse apps al verminderd maar krijg je jouw telefoon voor je idee toch niet meer helemaal goed opgeladen? Is je toestel verder nog prima in orde dus vind je het zonde om alleen voor de batterij een hele nieuwe telefoon aan te schaffen? Laat dan de accu van je telefoon vervangen.

Woon je in Breda of omgeving en zou je graag bij jou in de buurt naar een winkel gaan waar ze kennis van zaken hebben? Voor telefoon accu vervangen in Breda kan je terecht bij PDARepair. Wij vervangen graag de accu van je telefoon zodat jij je toestel straks weer optimaal kunt gebruiken.

De gemiddelde levensduur van de meeste smartphones tegenwoordig is zo’n twee jaar. Na die twee jaar heeft de batterij zeker niet meer de capaciteit die hij in het begin had. De telefoon moet veel vaker opgeladen worden of valt regelmatig zomaar uit. We vragen tegenwoordig ook best veel van onze smartphones. We zijn veel online, bekijken Youtube filmpjes, bekijken hele series op Netflix, facetimen, Whatsappen hele middagen en spelen games op onze smartphones. Dan is het niet heel gek dat de capaciteit van de batterij op een gegeven moment hard achteruit gaat.

Vroeger kon je de batterij of accu van je mobiele telefoon eenvoudig zelf vervangen, deze zat namelijk gewoon los in het toestel. In de huidige smartphones is de batterij helemaal ingebouwd, waardoor je deze er niet meer zomaar uit kan halen. Laat dit dan ook over aan onze experts van PDARepair. Wij weten precies wat we doen en hebben het juiste gereedschap om de batterij uit je telefoon te halen. Dit is een minuscuul werkje en moet natuurlijk goed gebeuren. Toch hebben we niet veel tijd nodig voor het vervangen van een accu. Binnen een half uurtje is je telefoon klaar en kan je weer genieten van een goed werkende batterij!

Ruime openingstijden, afspraak maken niet nodig

Ook voor een telefoonscherm reparatie in Breda kan je bij ons terecht. Je hoeft van te voren geen afspraak te maken voor een reparatie, je kan gewoon bij ons binnen lopen. Maandag tot en met vrijdag zijn we open van 08.30 tot 17.30, zaterdag zijn we van 09.00 tot 16.00 geopend.

https://pdarepair.nl/